Open Dag The Links Valley op 15 oktober

‘Maak op een toegankelijke manier kennis met de golfsport’

ERMELO – Op zaterdag 15 oktober houdt The Links Valley een Open Dag om geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de golfsport. ,,Na geruime tijd kunnen we voor het eerst een Open dag organiseren om de totale beleving van The Links Valley te laten zien.’’

Je kunt tijdens deze dag kennismaken met de golfsport door deel te nemen aan een clinic. De golfpro’s Gert Jan Markus en Carolien Driessen geven deze clinic van een uur. ,,Het is heel toegankelijk, je hebt alleen makkelijke kleding en sportschoenen nodig.”

De clinic start om 10.00 uur. Je kunt je inschrijven op 1 van de 4 tijdsblokken in de ochtend of in de middag. De groepsgrootte is 6-8 personen. ,,Je kunt alleen deelnemen als je je hier voor opgeeft vóór 10 oktober. Meedoen kan al vanaf 12 jaar. Met een opgave word je ingedeeld in één van de groepen. Na afloop van deze leuke kennismaking met de golfsport gaan we even samen zitten met een drankje en iets lekkers.”

Golfbaan introductie 

De Open Dag is ook het moment voor golfers in het bezit van een hcp (handicap) om kennis te maken met de golfbaan. Tegen gereduceerd tarief van 39,50 euro kun je die dag negen holes golfen inclusief een heerlijke borrelplank na afloop. De flightgrootte is 3-4 personen.

Brasserie The Valley

In Brasserie The Valley ben je van harte welkom voor koffie met gebak. Blijf je lunchen, dan ontvang je een gratis welkomstdrankje naar keuze. ,,Maak kennis met onze lunchkaart en geniet van het mooie uitzicht op ons terras.” 

Opgeven voor de clinic? Mail naar golfschool@thelinksvalley.nl je naam, telefoonnummer en aantal personen. 

Voor vragen bel: 088-3523000

Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 117 

3852 PT Ermelo

www.thelinksvalley.nl 


Bron:

https://www.ermelosweekblad.nl/lokaal/activiteiten/857018/golfpros-bij-open-dag-the-links-valley

Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites