Paasactiviteiten bij Het Postkantoor

Deel dit artikel

Versmarkt en kids paasbrunch

ERMELO – Nu het erop lijkt dat de horeca nog moet wachten op versoepelingen, zoeken Henri Pijnenburg en Karin Hogendoorn van Grand Café Restaurant Het Postkantoor naar nieuwe mogelijkheden. Ze openen vanaf vrijdag 26 maart een versmarkt in de buitenlucht en ook zijn er activiteiten met Pasen. “We moeten creatief zijn om te overleven.’’

“We hoorden in de wandelgangen dat we toch niet in de week van 1 april open mogen met ons terras. Daarom wordt van iedere horecaondernemer opnieuw creativiteit gevraagd’’, weet uitbater Henri Pijnenburg. Zonder coronasteun, maar met hulp van toeleveranciers moeten de startende horecaondernemers deze periode door zien te komen.

Versmarkt

Onder de overkapping is het terras omgebouwd tot HPK versmarkt. “We gaan onze menukaart als losse producten aanbieden in de open lucht. De HPK versmarkt is dagelijks tussen 11.00 en 19.00 uur geopend. We gaan ons brood verkopen, onze voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Er is live cooking. In plaats dat onze gasten op het terras zitten, willen we hen op deze manier kennis laten maken met de menu’s. De producten hebben we mise en place voorbereid, dat wil zeggen voorgegaard. Mensen dienen ze zelf verder te bereiden. Middels uitleg van de chef kok kun je zo een driegangendiner op tafel voorschotelen. Als voorbeeld: de overheerlijke carpaccio, Pauwenplein runderbiefstuk met Hollandse asperges die we vanaf volgende week hebben en als nagerecht een brownie met huisgemaakte advocaat. Je kunt het afmaken met onze huiswijn.”

Voor de versmarkt is een looprichting gecreëerd. “Hier kan iedereen op 1,5 meter wachten. De producten kun je ter plekke afhalen of online bestellen.’’

Uitbaters: Henri Pijnenburg en Karin Hogendoorn en dochter Lydia houden paasacties met Het Postkantoor. (foto: Marco Jansen)

Paasbrunch box

Voor het paasweekend heeft Het Postkantoor een paasbrunch picknickmand. De box met producten uit de versmarkt is voor twee personen en kost 29,50 euro. Pijnenburg nodigt uit om van deze box op de Groevenbeekse Heide (bij Calluna) te genieten met het gezin, partner of familie. “Wij verstoppen zowel op eerste als tweede paasdag een gouden ei op de hei, die de kids heerlijk ontspannen kunnen gaan zoeken. Op beide dagen krijgt de vinder een tafel gereserveerd voor een diner met één huishouden, als het uit eten gaan weer mag.”

Wie het gouden paasei vindt, kan een diner voor één huishouden tegemoet zien.

Voor de inhoud van de paasbrunch box verwijzen wij u naar onze website/bestelsite

www.restauranthetpostkantoor.nl

Grandcafé Restaurant Het Postkantoor

Stationsstraat 78

3851 NK Ermelo

Tel: 0341-550868


Bron:

https://www.ermelosweekblad.nl/nieuws/algemeen/1054408/het-postkantoor-we-moeten-creatief-zijn-om-te-overleven-

Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites