Van der Hoek Makelaardij komt ook in Ermelo

Deel dit artikel

‘Prachtige zichtlocatie aan de Stationsstraat’

ERMELO – In Harderwijk is Van der Hoek Makelaardij al 70 jaar een gevestigde naam, maar mede-eigenaar Robin van den Brink is ambitieus richting de toekomst en wil zich ook meer op de Ermelose markt gaan focussen. Dit betekent uitbreiding met een vestiging in Ermelo.

,,We gaan een tweede vestiging openen in Ermelo, waarschijnlijk in het derde kwartaal van volgend jaar. Dat wordt een dependance; ons hoofdkantoor blijft in Harderwijk. Deze deur blijft open staan en in Ermelo gaat er een nieuwe deur open. De ambitie om verder te groeien is er persoonlijk en zakelijk”, zegt makelaar Robin van den Brink over zijn uitbreidingsplannen.

Hij heeft altijd al de ambitie gehad om meerdere kantoren te hebben. Die toekomstdromen heeft Robin van den Brink nog steeds, maar inmiddels wil hij met Van den Hoek Makelaardij vooral kwalitatief het toonaangevende kantoor zijn. ,,Daar komt ook een sterk marktaandeel uit voort. Wij hebben kwaliteit heel hoog staan en het persoonlijke contact vinden we heel belangrijk. Wij komen al vaak in Ermelo voor de verkoop, maar vaak kiezen mensen dan toch voor een makelaar die in Ermelo gevestigd is. Zij hebben dan het gevoel dat die makelaar de markt beter kent. Voor mijn gevoel ligt er in Ermelo ruimte om ons marktaandeel te vergroten. Ik zie kansen om ook de Ermelose markt van kwaliteit te voorzien. Maar dan moeten wij wel in Ermelo kantoor houden.’’

Op zoek naar een mooie zichtlocatie reed hij meerdere keren door het dorp en kwam uit op de hoek van de Stationsstraat. Dit pand aan de Stationsstraat 61 is eind september aangekocht. ,,In juni 2022 komt het pand leeg en daarna gaan wij enkele maanden verbouwen. Eind van het derde kwartaal zullen we open gaan is mijn verwachting.”

Robin en Jan-Peter van den Brink gaan met Van der Hoek Makelaardij uitbreiden naar Ermelo. (eigen foto)

De kans is groot dat Robin van den Brink de vestiging in Ermelo gaat draaien en zijn vader Jan Peter in Harderwijk blijft. ,,Ik verwacht toch wel een sterk aandeel te kunnen veroveren in de markt. Het is een aangrenzende gemeente en in het eerste jaar wil ik toch wel minimaal 30 woningen verkopen, de ambitie is 60. Ermelo is lokaal en ‘ons kent ons’. Het is een heel gewilde gemeente; de Koninginnenbuurt is ook landelijk bekend. De prijzen liggen soms hoger dan in Harderwijk, dat stads is met meer import. Het duurt nog even, maar wij kijken er enorm naar uit. Ik heb er heel lang over gedroomd, maar nu het zo ver is, is het toch wel een beetje spannend.”

www.vanderhoekmakelaardij.nl


Bron:

https://www.ermelosweekblad.nl/lokaal/zakelijk/823147/van-der-hoek-makelaardij-komt-ook-in-ermelo

Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites