Colors@Home Annemarie inspireert en denkt mee in woninginrichting

Deel dit artikel

Vertrouwd, goed advies, uitstekende service en persoonlijk. Annemarie en haar team willen niet alleen verkopen, maar nog veel liever dat je gelukkig bent met je product en terugkomt voor nog meer interieur inspiratie. Van pvc-vloer tot jaloezie tot hordeur.” Dit is een recensie die Colors@Home Annemarie onlangs mocht ontvangen en dat is ook precies waar zij en haar team het voor doen.

Ontstaan

De winkel voor woninginrichting aan de Luttekepoortstraat 140 bestaat al 22 jaar en is op 1 juli 2011 overgenomen door Annemarie Mulder-Timmer (39) uit Harderwijk. “Ik heb een aantal jaar bij de vorige eigenaren John en Ellen Groot gewerkt. Toen zij besloten te stoppen, heb ik het met mijn toenmalige collega Marijke voortgezet als Colors@Home Annemarie en Marijke. Vanaf 2016 ben ik alleen verdergegaan als Colors@Home Annemarie.”

In september 2016 kwam Angelique bij haar werken. Gaandeweg werd het drukker en het team steeds wat groter. Inmiddels staan ook Lianne en Marianne in de winkel; Jan, Henk (man van Annemarie) en Erik zijn de monteurs/stoffeerders in de buitendienst.

Herkenning

Colors@Home Annemarie is voor veel mensen de ‘verf- en interieurwinkel naast de Albert Heijn’ en geeft dan ook veel herkenning. “Deze drukke weg is de ingang naar de binnenstad van Harderwijk. Weliswaar moet je goed opletten op de rotonde als je hier rijdt, maar dit is een mooie zichtlocatie. Er komen ook veel mensen even binnenlopen voor een praatje. Het is een gezellige plek met veel aanloop. De winkel is goed bereikbaar als je met emmers verf moet sjouwen en is niet verstopt op een industrieterrein.”

De winkel op een zichtlocatie geeft veel aanloop en herkenning.

De nieuwste Bece raamdecoratie shop, met het nieuwste op het gebied van jaloezieën, duette’s, rolgordijnen enz.

Verf hebben we van Sikkens en Flexa Pure, met de prachtige Pure kleurenwand.

Nieuwe inrichting

In 2012 is de winkel al eens grondig verbouwd, maar niet zo rigoureus als de laatste verbouwing in september 2023. “We hebben samen alles eruit gesloopt en Haklander Interieurbouw uit Harderwijk heeft het pand van 140 m2 helemaal opnieuw ingericht met nieuwe meubels, plafond en verlichting. Zelf hebben we uiteraard mooie nieuwe vloeren gelegd en de wanden behangen.”

Foto: FotovandeBiezen / Hollandluchtfoto

Nieuw is ook een complete inspiratiestudio met producten van Bece Raamdecoratie uit Nunspeet. Deze shop-in-shop biedt het nieuwste van het nieuwste op het gebied van raamdecoratie. “Wij verkopen deze producten van onze leverancier en we laten in de inspiratiestudio de mogelijkheden zien. Dit doen we met een tv-scherm en een Sonos geluidssysteem, waarmee je via Google dit Smart home systeem met spraak kunt bedienen”, aldus Annemarie. Deze domotica is een innovatie op gebied van elektrische raamdecoratie. Ook zijn allerlei stalen te zien om een goed beeld te krijgen.

Foto: FotovandeBiezen / Hollandluchtfoto

Inspiratiestudio met verschillende raamdecoratie.

Pvc-vloer populair

Colors@Home Annemarie heeft vrijwel alles op het gebied van woninginrichting. Dit betreft verf, behang, gordijnen, raamdecoratie en vloeren, vloerkleden (karpetten) en horren.

De vloeren zijn onder te verdelen in tapijt, pvc, vinyl en laminaat.

PVC vloeren van Mflor en Ambiant

“Op het gebied van vloeren zijn pvc-vloeren een gewild product. Ze gaan lang mee en zijn onderhoudsvriendelijk. Ze zijn geschikt voor intensief gebruik door bijvoorbeeld jonge gezinnen. Ook is pvc fijn in combinatie met vloerverwarming; de dunne vloer laat goed de warmte door.”

Pvc-vloeren met visgraatmotief.

Wederzijds vertrouwen

Het team van Colors@Home Annemarie staat voor betrouwbaarheid, vakkundigheid en meedenken met de klant. “We lossen alles op en denken mee. Klanten komen vaak in de winkel met foto’s van hun interieur. Mochten mensen er in de winkel niet uit komen met hun interieur of geen idee hebben over hun inrichting, dan kan ik ook langskomen voor advies aan huis. Mensen die ons al langer kennen, weten hoe we te werk gaan. Zij bellen of mailen dan met een verzoek om langs te komen. Ik neem dan diverse behangboeken, gordijnstalen en/of kleurstalen mee. Dan zie ik ook de woning, meubels en de lichtinval. Helaas heb ik geen tijd om bij iedereen langs te gaan voor 1 of 2 uur advies, maar dat vind ik wel het leukste om te doen.”

Annemarie Mulder-Timmer: “Interieuradvies geven vind ik het leukste om te doen. Maar ook het hele papierwerk achter de schermen vindt ik erg leuk om te doen, van afspraken maken, tot offerte en order.”

Annemarie houdt ook van het afstylen van een woning met accessoires. “Dan laad ik de auto in met kussentjes, vazen, lampen en mooie kunstbloemen en maak er bij de klant thuis een mooi geheel van.”

Stalen die in de winkel hangen mogen klanten ook lenen om zelf thuis te bekijken. Als de klant de mogelijkheden in beeld heeft en daar een goed advies bij heeft gekregen, wordt door collega Jan het inmeetwerk gedaan. Als de maten en de wensen bekend zijn, wordt een offerte naar de klant gemaild en als dit een order wordt, dan worden de producten binnen een aantal weken gemonteerd of gelegd. Dit doet Colors@Home Annemarie voor particulieren en bedrijven.

 

De klant staat altijd op 1, verzekert Annemarie. “De klant heeft vertrouwen in ons en wij hebben ook veel vertrouwen in onze klanten. Het is echt een beetje ouderwets, ons kent ons gevoel.”

Lianne

Angelique

Contact met collega’s en klanten

Annemarie gaat iedere dag met plezier naar haar werk door de leuke collega’s en het contact met klanten. “Leuk vind ik dat we in al die jaren contact met zoveel vaste klanten hebben opgebouwd. Er wordt in de winkel lief en leed gedeeld of mensen komen voor een praatje of een bakje koffie. Sommige klanten komen meerdere keren per jaar, anderen om de zoveel jaar. Of het nu voor een nieuw of bestaand huis is, er is genoeg te doen. In de coronaperiode hadden we het zelfs bizar druk. Ik heb veel te danken aan mijn ouders Henk en Gré, die op onze kinderen Luuk en Thomas passen. Mijn vader houdt de voorraad in de gaten, sorteert het afval en ruimt dit op. Hij is achter de schermen onmisbaar.”

Marianne

Colors@Home Annemarie
Luttekepoortstraat 140
0341-431750
3841 AX Harderwijk
annemarie@colorsathome.nl
www.colarsathome-annemarie.nl

Verkoopteam Foto: FotovandeBiezen / Hollandluchtfoto

Montageteam Foto: FotovandeBiezen / Hollandluchtfoto


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites