Huidverbetering met een wellness beleving

Deel dit artikel

 Op een mooie rustgevende locatie in Hierden vind je Beautysalon Mooi Mens. Een voormalige koeienstal is omgebouwd tot een moderne salon waar Mensje Waterweg en haar team met de verzorging de klant een wellness moment geven.

Dit jaar bestaat Beautysalon Mooi Mens 15 jaar en viert dit met verschillende acties. Iedere gast krijgt een lootje waarbij 15 prijzen worden verloot. “Dit zijn heerlijke producten en andere behandelingen waaronder de rest van 2024 ontspannen doorkomen. In maart geven we ook drie behandelingen weg aan mensen met kanker als verwenmoment. In januari konden onze klanten nomineren voor zo’n feel good moment.”

Mensje Waterweg viert dit jaar het 15-jarig bestaan van Beautysalon Mooi Mens. foto: By Daniëlle Photography

Droom gerealiseerd, trots op de groei

In 2009 is gediplomeerd huidspecialiste Mensje (36) gestart met een salon in haar woonhuis in Drielanden. In 2013 heeft zij zich met haar gezin in Hierden gevestigd. Na een periode van verbouwen kwam haar droom uit. “We zijn voornamelijk op Harderwijk gericht en ook al is het nu wat verder weg, iedereen ging mee. Mijn wens was uitbreiden voor de wellness beleving. We zijn op deze locatie gegroeid in personeel en uitgegroeid van allround salon gericht op huidverzorging en ontspanning naar een echt huidinstituut.”

Een voormalige koeienstal naast de boerderij is omgebouwd tot moderne salon. foto: By Daniëlle Photography

Huidverbetering en conditionering

We zijn vooral gericht op huidverbetering en conditionering: een mooie huid zien te krijgen, behouden en de huidveroudering vertragen. We verzorgen voornamelijk het gelaat en geven als service andere behandelingen. We behandelen ook handen en voeten, doen visagie en geven lichaamsmassages. We doen cosmetische behandelingen, enkele, zoals bij acne, worden door de zorgverzekering vergoed.”

De focus van Mooi Mens ligt op gezichtsbehandelingen. foto: By Daniëlle Photography

Vier onderscheidende methodes

Over de visie van Mooi Mens zegt zij: “We staan voor natuurlijke huidverbeteringen. We onderscheiden ons met collageendraad om in rimpels te leggen en zo de huid te liften. Bindweefselmassage technieken om de huid zelf te activeren. Micro needling zijn kleine naalden die in de huid gaan om de huidstructuur te verbeteren. Nieuw sinds december is Mesoboost: op celniveau de huid verbeteren.”

Team Mooi Mens staat voor natuurlijke huidverbeteringen en een wellnessbeleving. foto: By Daniëlle Photography

Tijd nemen om te ontspannen

De beautysalon bestaat uit een ontvangstruimte en twee behandelruimtes: een duocabine waar mensen met zijn tweeën tegelijk kunnen komen voor een behandeling. “Echtparen, moeders en dochters, vriendinnen en vrienden maken hier gebruik van. Dit is populair, want dit zie je niet zoveel in deze regio. Het is echt een uitje: de verzorging mag een beleefmoment zijn waarin je de tijd neemt om (samen) te ontspannen en de huid te laten verzorgen.” De andere kamer is een wellness ruimte waar ook een massagebank staat.

Een bezoek aan de salon is een beleefmoment met tijd om te ontspannen. foto: By Daniëlle Photography

Persoonlijke aandacht

“Het meest unieke is dat iedere keer weer een nieuwe belevenis is. Onze klanten komen niet voor een standaardbehandeling, wij personaliseren iedere keer opnieuw de beleving en gaan voor gezamenlijk resultaat. Het fijne is dat de sfeer bij ons heel toegankelijk met persoonlijke aandacht is. Dat willen we graag behouden.”

Team Mooi Mens: (vlnr): Monique, Mensje, Femke. foto: By Daniëlle Photography

Het team van Beautysalon Mooi Mens bestaat naast Mensje uit Femke en Monique. “We zijn ook een leerbedrijf: schoonheidsspecialiste Femke loopt hier stage op het gebied van huidverbetering. Als team proberen we te vernieuwen: maandelijks hebben we bijscholing door training of studie.”

Voor meer informatie, acties en openingstijden zie de website.

Beautysalon Mooi Mens
Hoge Varenweg 6
3849 RH Hierden
06-26604205
info@beautysalonmooimens.nl
www.beautysalonmooimens.nl

*artikel gepubliceerd in Harderwijk magazine maart 2024


Bron:

https://tweevier.nl/harderwijk-magazine/

Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites