Juliët Postma Vastgoedfinancieringen ontzorgt de professionele vastgoedbelegger

Deel dit artikel

Juliët Postma Vastgoedfinancieringen helpt de professionele vastgoedbelegger: particuliere beleggers met drie of meer panden in box 3 of ondernemers die vanuit een BV vastgoed aankopen of hun huidige vastgoedportefeuille willen herfinancieren. Als onafhankelijk intermediair staat ze aan de kant van de klant en is altijd op zoek naar de beste voorwaarden voor een (her)financiering.

Sinds een half jaar werkt Juliët Postma zelfstandig, maar de Harderwijkse (38) heeft al 15 jaar ervaring in de vastgoedsector. Ze werkte vijf jaar bij Bouwfonds (later gefuseerd naar SNS Property Finance). In deze periode haalde ze haar makelaarsdiploma. Vervolgens werkte ze acht jaar bij RNHB (onderdeel van FGH Bank/Rabo vastgoedgroep). Van junior accountmanager werd ze teamleider en verving tijdelijk de commercieel directeur. Hier haalde ze haar hbo-diploma Management, Economie en Recht en WFT-modules Basis, Vermogen en Hypothecair. Na elf maanden als mede-eigenaar bij Veni Zwolle ging Postma in december 2019 onder eigen naam verder. “Ik wilde kapitein op eigen schip zijn.’’

Juliët Postma Vastgoedfinancieringen werkt voor professionele vastgoedbeleggers. Particulieren die geld over hebben, meer dan drie panden in bezit hebben en in box 3 verder willen bouwen. Ook is haar dienstverlening voor de ondernemers met een BV die vastgoed aankopen of herfinancieren. “Mijn doelgroep is aanvragen van 100.000 – circa 2.500.000 euro. Dat is het midden- en klein segment, maar voor aankoop of herfinanciering van een woning boven dat bedrag kun je ook bij mij terecht. Ik regel voornamelijk de (her)financiering van appartementen, woningen, kamerverhuurpanden, herenhuizen, combinatiepanden (winkel/woning) en kleinschalige winkel-, kantoor en bedrijfspanden.”

Ze spreekt meestal op locatie af. “Ik ga bijna altijd naar de klant toe of stem telefonisch af. Meestal hebben ze al een object gezien of willen ze herfinancieren. We maken kennis en bespreken de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden. Vaak stuur ik nog dezelfde avond een mail om de benodigde stukken op te vragen. Dit zodat de klant deze kan verzamelen, waarna we snel tot een concrete aanvraag kunnen komen. Bij een complete aanvraag inclusief taxatierapport kijk ik welke financiering het best passend is tegen de gunstigste voorwaarden qua rente en aflossing. Het doel is de aanvraag snel en soepel laten verlopen. Na afstemming met de klant dien ik de aanvraag in.”

Haar kracht is dat ze als éénpitter erg flexibel is. “De klant heeft één aanspreekpunt voor vragen over de status van de aanvraag. Ik ben ook ’s avonds en in het weekend vaak bereikbaar. Ik werk op basis van ‘no cure no pay’. Als ik geen financiering geregeld krijg, hoeft de klant niets te betalen. Ik zie snel of een concrete aanvraag haalbaar is of niet. Een complete aanvraag is uiterlijk de volgende dag uitgewerkt om in te dienen bij een bank of financier. Als een klant zaken met mij doet, zijn de afsluitenkosten (een percentage van de hoofdsom) gelijk of lager dan wanneer de klant rechtstreeks bij een bank of andere financier een aanvraag doet.”

Doordat Postma al lang in de vastgoedsector meedraait, kent ze de markt goed. “Dit is al jaren mijn dagelijks werk. Na 15 jaar heb ik voldoende kennis van zaken. In deze wereld gaat het er om wie je kent en wie het jou gunt. Er zijn weinig vrouwen die dit werk als intermediair doen. Je moet de contacten in je netwerk goed onderhouden. Ik spreek financiers met regelmaat en ken hun beleid. ik regel het financieringstraject van a tot z, zodat de klant verder kan met zijn eigen business.”

Juliët Postma Vastgoedfinancieringen

Tel: 06-52857083

juliet@jpvastgoedfinancieringen.nl

www.jpvastgoedfinancieringen.nl

Juliët Postma Vastgoedfinancieringen helpt met haar ervaring en netwerk de professionele vastgoedbelegger.


Bron:

http://www.harderwijkmagazine.nl

Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites