Praktijk voor natuurgeneeskunde en bioresonantie

Deel dit artikel

Als natuurgeneeskundig therapeute helpt Jeri Saya mensen met klachten waarvoor ze liever geen medicatie gebruiken of waarvan wordt gezegd dat je ze ‘gewoon’ moet accepteren. Zij geeft inzicht in de mogelijk achterliggende oorzaak waardoor het lichaam is verzwakt. Jeri gelooft in de kracht van het zelf genezend vermogen van het lichaam. In maart 2024 is zij met haar praktijk van Putten naar Harderwijk verhuisd.

Jeri Saya Willemsen (41) heeft een achtergrond als fysiotherapeute (afgestudeerd 2008) en wilde zich al gauw verder verdiepen in het menselijk lichaam.  Via een bioresonantie therapeute werd haar interesse gewekt voor de Chinese natuurgeneeskunde. Zij volgde de opleiding tot bioresonantie therapeute en is sinds 2019 ook life science therapeut. “Ik heb gekozen voor natuurgeneeskunde en het bioresonantie systeem omdat je met behulp van frequenties op celniveau alles kunt meten en alle processen kunt beïnvloeden in het lichaam. Ik kijk hierbij naar het hele lichaam – de zogenoemde holistische visie en complementaire zorg – en betrek hier ook alle leefstijlgewoontes bij. Ik gebruik de orgaanklok om klachten, signalen of gedragingen te duiden. De werking van je organen hebben namelijk invloed op het functioneren van het lichaam. Dit wil ik inzichtelijk krijgen door metingen.”

Met het Bicom apparaat meet zij de frequenties van elektromagnetische trillingen in het lichaam door. Dit systeem scheidt de gezondheid bevorderende trillingen van de schadelijke trillingen, wat positieve energie stimuleert en ziekmakende invloeden afremt. Bij de analyse van de informatie worden ook allergieën, de aanwezigheid van virussen en bacteriën en vitaminetekorten zichtbaar.

“Zo kan ik mensen helpen met moeilijk te verklaren klachten waar geen pasklare oplossing voor is en waar je al gauw een antibiotica of pijnstiller voor nodig hebt. Ik help mensen die ziek worden, maar niet echt herstellen, met allergieën die niet minder worden of weer terugkomen en ik help stress te verminderen of een prikkelbaar darmsyndroom onder controle te krijgen”, noemt zij enkele resultaten.

Zie voor meer informatie over de Chinese natuurgeneeskunde en bioresonantie therapie en de consulten de website.

Jeri Saya Natuurgeneeskunde
Rietgorsmeen 55 Harderwijk
06-20061409
info@jeri-saya.nl


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites