Tevreden klanten bij Ik Fix Dat

Deel dit artikel

Ik Fix Dat is sinds 3 april geopend in winkelcentrum Stadsweiden. Mehdi Doski (27) kijkt na zijn eerste maand als ondernemer positief terug. “Ik heb veel mensen tevreden gemaakt en een hoop reparaties uitgevoerd. Het bevalt hartstikke goed.”

Mehdi verkoopt tweedehands telefoons, laptops, iPads, met garantie van Ik Fix Dat, en nieuwe accessoires. Ik Fix Dat is een reparatiewinkel voor telefoons, tablets, laptops en computers.

“Een scherm of een accu vervangen komt het meest voor. Het scherm van een iPhone vervangen we in een kwartier, je kunt daar op wachten.”

Soms duren reparaties wat langer, zoals van het moederbord. “Dat is het belangrijkste onderdeel van een telefoon of laptop. Wij bieden dan leentoestellen aan en daar zijn mensen erg blij mee. We verhuren ook laptops als die op korte termijn nodig zijn.”

De winkel is doordeweeks open van 9.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 10.00-17.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur. Mehdi staat er elke dag. “Ik vind het leuk om te doen, het is ook mijn hobby. Soms werk ik zelfs langer door, want ik wil reparaties dezelfde dag af hebben. Ik merk ook dat we de enige winkel zijn die tot laat open is. Via Google kwamen klanten uit Nunspeet en Ermelo hier na 18.00 uur naartoe.”

Ik Fix Dat heeft al veel positieve reviews op Google. Mensen uit de omgeving zijn blij met de service. “Ze hoeven niet naar het centrum toe, parkeren is hier op loopafstand. We helpen ook ouderen met eenvoudige vragen kosteloos op weg, als bijvoorbeeld hun e-mail niet meer werkt. Dat is voor ons een kleinigheid om op te lossen.”

Ik Fix Dat
Achterste Wei 19
3844 HR Harderwijk
06-11269851
www.ikfixdat.nl

Medhi op de braderie tijdens de Aaltjesdagen. (foto: Marco Jansen)


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites