Uw Project doet zo veel mogelijk in eigen beheer

Deel dit artikel

Uw Project is een relatief klein Harderwijks bedrijf, dat de hand niet omdraait voor grotere aanvragen. Ondernemer Martijn de Haan: “Met een team van Harderwijkse en Hierdense ondernemers om ons heen worden onze diensten steeds breder.”

Martijn de Haan (37) begon al op zijn 19e voor zichzelf als Uw Schilder en doet veel samen met jongere broer Frank (35). Uw Project dekt de lading beter; want er is inmiddels ook structurele samenwerking met loodgieter, elektricien, stucadoor, glaszetter, staalbewerker (voor o.a. op maat gemaakt trap met handgrepen, taatsdeuren of cortenstaal tuindecoratie) en natuurlijk schilders. “Soms moet er constructief gekeken worden bij een verbouwing en dan schakelen wij een specialist in. We weten elkaars verwachtingen en afspraken worden nagekomen. De klant heeft één aanspreekpunt.”

Badkamer betonstuc

Zijn eigen woning uit 1956 is opnieuw ingedeeld en gemoderniseerd en dient nu regelmatig ter inspiratie. Nadat ook de woning van zijn broer was gestript en vernieuwd hadden ze de smaak te pakken. “We maken alles naar wens en regelen het van idee tot realisatie.”

Martijn de Haan met een cinema wall in zijn eigen huis. Foto: FotovandeBiezen / Hollandluchtfoto

Cinewall met maatwerk kasten, verlichting en sfeerhaard.

Na verbouwing monteren nieuwe keuken.

Een visgraatvloer, zwarte kozijnen, een staatsdeur en een stucplint. De woontrends van tv-programma’s zijn behoorlijk terug te vinden in de aanvragen voor verandering van interieur. “We worden momenteel platgebeld voor cinewalls; een afgewerkte wand voor de tv met ingebouwde kasten en planken. Wij tekenen de wensen in. De één wil verlichting, de ander wil een sfeerhaard op stroom, en dat betekent een extra groep in de meterkast. Met hulp van de stucadoor is het meestal in een week klaar om in de gewenste kleur geschilderd te worden.”

Trap met led-verlichting.

Trends zijn vergankelijk, Martijn daagt mensen daarom uit om eens niet met een trend mee te gaan. “Je huis moet een deken zijn die om je past. Denk goed na over waar jij je fijn bij voelt in je woning, waar je met plezier binnenkomt; kortom doe vooral wat je een goed gevoel geeft.”

Uw Project

Enkweg 7
3841 GG Harderwijk
06-53446490
info@uw-project.nl
www.uw-project.nl

Schilderwerk buitengevel restaurant en schilderwerk van diverse appartementen.


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites