Sportcentrum Iedema eindelijk weer open

Deel dit artikel

HARDERWIJK – Na vijf maanden kon woensdag 19 mei Sportcentrum Iedema de deuren eindelijk weer openen. Sjaak Salomé en Alida van de Kolk en hun team werden zelfs begroet met bloemen en chocola. Naast blijdschap is er vooral opluchting dat er weer perspectief is.

Van de Kolk: “We hadden de hele dinsdag nodig om alle zware fitnesstoestellen en loopbanden uit de tent te halen met ons team en terug in de fitnesszalen te sjouwen. Zodat woensdag om 7.00 uur de eerste leden konden komen sporten. Omdat wij drie ruime zalen hebben, kan bij ons nu 60 man tegelijk binnen trainen.’’

Van de Kolk zegt weer moed te hebben en is blij dat het team en sporters weer vrolijk rondlopen. “Zeven van de afgelopen 14 maanden waren heel zwaar. Als team hebben we alles uit de kast getrokken om door te gaan. Vanaf januari staat er buiten een grote tent, die nu de fitnessactiviteiten weer naar binnen gaan, blijft staan voor de 40 groepslessen. Het is fantastisch om te zien hoe we gesteund werden door de leden die zijn gebleven. Maar we zijn 700 leden – een derde – kwijt. Gelukkig was 2019 voor ons een heel goed jaar, waardoor we deze periode doorkomen.’’

Go Fit

Sportcentrum Iedema kijkt positief vooruit en lanceert een nieuw beweegprogramma: Go Fit. “Mensen die hersteld zijn van corona, hebben vaak een verminderd uithoudingsvermogen. Door stretching, balansoefeningen, spier- en conditietraining helpen wij je weer op het oude niveau te laten komen.”

Daarbij heeft Sportcentrum Iedema een wekelijks Go Fit Voedingsprogramma. Onder begeleiding van een persoonlijke voedingscoach wordt met op maat gemaakte eetschema’s gewerkt aan een voedingsdoel.

Het Go Fit Beweegprogramma is 2-3 keer per week in een smallgroup, individuele of groepstraining te volgen samen met het voedingsprogramma dat wekelijks geactualiseerd wordt. Beiden zijn beschikbaar voor een all in tarief van 65,-per maand.

info@sportcentrumiedema.nl

www.sportcentrumiedema.nl

Alida van de Kolk: ,,Het is fantastisch om te zien hoe we gesteund werden door de leden die zijn gebleven.” (foto: Marco Jansen)


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites