The Beach House nieuw boulevardevenement in Harderwijk

Deel dit artikel

Housemuziek van bekende DJ’S in een zomerse sfeer van cocktails, strand en palmbomen. The Beach House op vrijdag 12 mei op de Wijde Wellen is het nieuwste evenement van Stichting Boulevardevenementen Harderwijk voor 18+.

De organisatie heeft voor de eerste editie bekende acts zoals Benny Rodrigues, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Sam Blans geboekt. Dinant van Tongeren Ft. London Sax is een combinatie van DJ en saxofonist die over het festivalterrein loopt. Naast deze grote namen uit de house scene biedt het evenement ook een podium aan lokale namen: DJ Yade en DJ Milan zijn afkomstig uit Harderwijk. Het evenement begint om 18.00 uur en duurt tot 23.30 uur.

Hippe muziekstijl

Robert van den Berg, één van de organisatoren vanuit Stichting Boulevardevenementen Harderwijk, wil met dit nieuwe concept een jongere doelgroep bedienen. „Wij staan bekend om onze verkleedfeesten Boulevard op Stelten, Oktoberfest en de Foute Kerstborrel waar we gemiddelde doelgroep van 30+ mee trekken en die snel zijn uitverkocht. Dat zijn super gezellige feestjes en dat houden we zeker zo. Maar voor de jeugd in Harderwijk vanaf 18+ wordt nog weinig georganiseerd. Deze doelgroep gaat nu naar festivals verder weg voor deze hippere muziekstijl van latin house en tech house. Wij halen deze ritmische, ‘commerciële’ house nu naar Harderwijk.”

Toegankelijk concept

„Benny Rodrigues is één van de betere tech house DJ’s, Sam Blans is een goede beach house DJ. Vunzige Deuntjes Soundsystem is een wirwar van stijlen. Je hoeft er niet perse een houseliefhebber voor te zijn. Van ons kan je altijd een stijl en beleving voor een brede doelgroep verwachten. Het is een toegankelijk feestje waarbij iedereen zich comfortabel voelt. De ‘tropische’ uitstraling van het terrein met cocktailbar, palmbomen past daar goed bij.”

Het festivalterrein van de Wijde Wellen heeft op 12 mei een tropische uitstraling.

Dit nieuwe concept in het assortiment van Boulevardevenementen Harderwijk is volgens Van den Berg goed in te passen omdat een dag later op zaterdag 13 mei het al met 4.000 kaarten uitverkochte Boulevard op Stelten op de Wijde Wellen is. De opbouw is er dus al. The Beach House zal kleinschaliger zijn in één tent. „Het wordt een kleinschalig intiem feestje met één stage waarvoor we een beperkt aantal van 1.000 kaarten gaan verkopen. Het is een mooie kans om dit nu te doen omdat we van de gemeente Harderwijk een extra dag hebben gekregen op de evenementenkalender. De eerste kaarten gaan zaterdag 25 maart om 11.00 uur voor 19,50 online in de verkoop.”

www.boulevardevenementenharderwijk.nl

 

 


Bron:

https://www.harderwijkercourant.nl/lokaal/evenementen/912822/the-beach-house-nieuw-evenement-op-de-wijde-wellen-in-harderw

Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites