Aftellen naar Concert @ Guus

Deel dit artikel

ZEEWOLDE – Muziek, zon, water en festivalfood. Nog een paar dagen en het nieuwste festival van Harderwijk en Zeewolde en omgeving gaat van start. Concert @ Guus is op zaterdag 25 juni van 12.00-22.00 uur op het festivalterrein aan de Harderhaven van Zeewolde. Kaarten zijn nog verkrijgbaar aan de deur en via de site.

Organisator Maarten Nieuwenhuis is samen met havenmeester Ruut Schalij druk bezig met de voorbereidingen op het evenement. „We zijn aan de gang met de indeling en aankleding van het terrein en de opbouw van de verlichting. Op woensdag komt het podium”, vertelt Nieuwenhuis.

Maarten Nieuwenhuis en Ruut Schalij zijn druk met de opbouw van het terrein. (eigen foto)

Het wordt zaterdag 25 graden. Nieuwenhuis zegt over de weersverwachting: „Misschien valt er een klein regenbuitje, maar we hebben voldoende parasols. Mocht het weer heel erg verslechteren, dan zetten we een overkapping over het hele terrein.”

Inmiddels zijn er ruim 1100 kaarten verkocht voor het concert. „We raken niet uitverkocht, dat is zonde. Ik verwacht dat we eindigen tussen de 1200 en 1300 bezoekers. Er zijn weer legio events in de regio en voor ons is het de eerste keer. We zijn heel erg benieuwd hoe het gaat verlopen.”

Lees ook: Concert @ Guus in Harderhaven 


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites