Gouweleeuw Schilders, trots op mooi schilderwerk

Deel dit artikel

HARDERWIJK – Gouweleeuw Schilders staat voor vakkundig schilderwerk, netjes en schoon werken, klantvriendelijk en behulpzaam. Patrick Gouweleeuw en zijn team staan garant voor een professionele aanpak met een mooi en strak eindresultaat.

Vanaf 2013 tot 2020 werkte Patrick Gouweleeuw onder de naam Schildersbedrijf Gouweleeuw. Vanaf 1 januari 2021 is de naam gewijzigd in Gouweleeuw Schilders BV. Voorheen was voornamelijk alleen Patrick het aanspreekpunt; vanwege de grotere club schilders die wel volgens de Gouweleeuw werkwijze opereert, is gekozen voor een andere naam en bedrijfsvorm.

Gouweleeuw Schilders is een opkomend schildersbedrijf met een verfrissende kijk op het werk. ,,Wij zijn een jong team van vakschilders en pakken elke denkbare schilderklus op. Met 15 jaar ervaring gaan wij vol passie aan de slag voor een optimaal eindresultaat voor de klant. Zakelijk, particulier, stichting of vereniging; een grote order of kleine klus; we pakken alles aan.”

Ontwikkeling

Vanaf het moment dat we een recreatiepark als vaste opdrachtgever kregen, is de groei ingezet. ,,We waren daar één of twee dagen per week met een schilder. Dan ben je niet meer flexibel voor andere klanten, terwijl de projecten wel doorliepen’’, vertelt Patrick Gouweleeuw. ,,Daarom kwam mijn neef Maurice in 2018 bij mij werken als schilder en in oktober van dat jaar volgde Fernando. Dat motiveerde mij weer om te zorgen voor extra werk. Later zijn ook Bryan, Max, Johan en Arne aangesloten bij ons team. Als we meer mensen nodig hebben, werken we met een vaste groep van zzp’ers. We zijn regelmatig met tien man op pad. Begonnen in de regio, wordt ook het werkgebied groter. We komen overal en daarbij is het belangrijk dat je snel schakelt en handelt. Want klanten willen graag snel geholpen worden.”

Gouweleeuw Schilders staat voor vakkundig schilderwerk, netjes en schoon werken. Foto’s: Romy Dermout Photography

Gouweleeuw identiteit

De Gouweleeuw aanpak blijft wel hetzelfde. Deze werkwijze houdt in: opgeruimd werken, vriendelijk en behulpzaam naar de klant en natuurlijk kwaliteit!

,,Belangrijk is mooi en strak schilderwerk af te leveren. Je moet achter je werk staan en de jongens halen voldoening uit een mooi stukje werk. Ze gaan met een goed gevoel weer weg bij de klant’’, verzekert Patrick.

Patrick Gouweleeuw (midden): ,,De jongens halen voldoening uit een mooi stukje werk. Ze gaan met een goed gevoel weer weg bij de klant.’’

,,Omdat we nu groter worden, wil ik ervoor zorgen dat de Gouweleeuw manier blijft. Die kwaliteit moet je waarborgen met je collega’s door de werkwijze te hanteren die iedereen gewend is. Die leren we nieuwe jongens aan en daar controleren we op. Zodat Gouweleeuw een merk is met een eigen identiteit.’’

De basis van Gouweleeuw Schilders is de particuliere sector. Doordat het aantal zakelijke opdrachten de laatste jaren flink is gegroeid, is de verhouding momenteel fifty-fifty. Patrick: ,,We zullen nooit vergeten waar we vandaan komen, maar onze ambitie is door te groeien en daarom pakken we ook grotere zakelijke projecten aan. De mooie klantenkring die we hebben opgebouwd, willen we behouden.”

Sylvana Gouweleeuw is sinds juni 2020 office manager bij Gouweleeuw Schilders. ,,Patrick, mijn partner, is nu mijn collega.”

Sylvana Gouweleeuw is sinds juni 2020 office manager bij Gouweleeuw Schilders. Zij is drie dagen in de week op kantoor aanwezig als aanspreekpunt voor klanten en is verantwoordelijk voor de administratie.

Sylvana vindt het belangrijk om een goede relatie te onderhouden met de klant. ,,Dat blijkt uit een goede communicatie, snel beantwoorden van vragen en een kerstkaartje om de klant te bedanken aan het eind van het jaar.’’

Gouweleeuw Schilders B.V.
Nobelstraat 33-7
3846 CE Harderwijk
Tel: 0341-276166
Mobiel: 06-25093448
http://www.gouweleeuwschilders.nl

Patrick Gouweleeuw en zijn team staan garant voor een professionele aanpak met een mooi en strak eindresultaat.


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites