‘Mooi 2019’ ging voor Inmind (te) snel voorbij

Deel dit artikel

De muziek in de winkel is op de hoek van de straat bij de Zuivelhoeve al te horen en nodigt uit om binnen te gaan in de modezaak Inmind aan de Schoenmakersstraat 7. Bij binnenkomst is de sfeer altijd ontspannen. Aan de Inmind bar ontstaan mooie gesprekken over het dagelijks leven, inspiratie en mooie ideeën over kleding.

Beleving

Een bezoek aan de ‘best tailor in town’ is vaak meer dan de aanschaf van een nieuw kledingstuk.

Veel klanten zijn de afgelopen jaren goede kennissen geworden. Bertrand kan zich inleven in mensen en laat iedereen weer met een goed gevoel naar buiten gaan. Veel klanten komen even langs om te socializen met een lekkere espresso of cappuccino. ,,In 2020 gaan we de beleving van de winkel naar een nog hoger niveau brengen’’, belooft Bertrand. Ook collega’s Yoshi en Sylvia zijn altijd in voor een geintje.

Tekst gaat verder onder de foto

Terugblik

In 2019 heeft Inmind vele bruidegommen, zakenrelaties, horecapersoneel en commissies van stichtingen aangekleed. Terugkijkend is het afgelopen jaar ontzettend snel gegaan, vindt hij. ,,En eigenlijk te snel.’’

Het jaar kende diverse hoogtepunten. Zo heeft Inmind een maatkostuum beschikbaar gesteld voor de grote veiling van VVOG, dat als gegoten zat bij bieder Klaas uit de Bosch. Als sponsoring heeft Inmind veel prijzen weggegeven voor het finaleweekend van tennisvereniging Frankrijk.  

Via een klant kreeg Inmind een aansprekende opdracht. Aankomende piloten van Transavia zijn voorzien van een opleidingstenue en inmiddels is Inmind kledingleverancier voor de luchtvaartmaatschappij. ,,We hebben ook mooie horecazaken aan mogen kleden en zijn al jaren vaste supplier van sterrenrestaurant ’t Nonnetje. Dit jaar heeft de samenwerking weer tot nieuwe combinaties geleid.’’

Ook de bestuursleden van stichting HK13 Haringparty lopen jaarlijks in Inmind kleding. Dit jaar wilde Bertrand daar nog meer zijn eigen visie op loslaten en het resultaat maakte hem trots. Zo liep ook veilingmeester Henk Hakvoort in een opvallende dandy outfit. Aan het eind van het jaar is het bestuur van voetbalvereniging Zwart-Wit’63 in informele representatiekleding gestoken.

Tekst gaat verder onder de foto 

(Maat)kostuums 

Vele bruidegommen zijn dit jaar getrouwd in een Inmind maatkostuum. Maar het maatpak heeft nog vele andere aspecten. De eerste vraag die Bertrand stelt is de functie van het kostuum. Een vertegenwoordiger vraagt om andere kwaliteit dan een bruidegom, voor wie het pak vooral mooi moet zijn. 

Ook de smoking actie was een succes waarbij vele klanten met een pak voor 199 euro de deur uit gingen. Voor 2020 staat deze actie weer op het programma. 

Koffie en meer 

Inmind zoekt ook samenwerking met andere ondernemers. In het Hemelvaartsweekend had Corine Dikker van Yoolz Catering de pop-up store Il Gusto in de winkel, waarbij kleding gecombineerd werd met het proeven van lekkere Italiaanse delicatessen. 

Naast zijn passie voor kleding heeft Bertrand een grote voorliefde voor koffiespecialiteiten. Deze laat hij zijn klanten graag proeven aan de bar. Inmiddels heeft ook de zakelijke markt een vlucht genomen en is Bertrand met Inmind Fashion Beans leverancier voor verschillende bedrijven in Harderwijk. 

Tekst gaat verder onder de foto

Volgend jaar 

De beleving en service van Inmind wordt in 2020 naar een nog hoger plan getild. Dit blijkt uit nog meer aandacht voor de wensen van de klant, inspiratie, beleving en presentatie van mooie kleding passend bij wie je bent. ,,Je moet gewoon dragen bij wat je zelf mooi vindt, Echte stijl draait niet om mode. Het gaat erom dat jij je goed voelt in de kleding die je draagt.’’

Inmind wenst iedereen een goed gekleed 2020!

Schoenmakersstraat 7 Harderwijk

T: 0341-260829

www.inmind.nl


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites