Thuis uit eten met LAZYTIGER

Deel dit artikel

ERMELO – Vier soorten curry’s, het populaire voorgerecht beef tataki of een typisch Thais noodlegerecht Pad thai. Het is maar een selectie van de menukaart van LAZYTIGER. Het Thais-Aziatische restaurant aan de Julianalaan 123 in Ermelo laat nu met de afhaal- en bezorgservice de smaak van de Aziatische keuken thuis proeven. Thuis uit eten met LAZYTIGER.

Afhalen en bezorgen

De TAKE AWAY was vanaf 1 oktober al mogelijk en vanaf donderdag 15 oktober is LAZYTIGER ook gestart met de bezorgservice. Mensen kunnen online via de website www.lazytiger.nl bestellen. Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk van woensdag tot en met vrijdag van 16.30-20.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.30-20.00 uur. ,,We zijn van plan leuke borrelplanken te creëren voor de zaterdag- en zondagmiddag.

,,Wanneer mensen komen afhalen, kunnen ze eventueel een kijkje nemen in onze mooie tuin’’, vertelt nieuwe bedrijfsleidster Tamara Klaassen.

Bezorgen doet het restaurant in Ermelo en een gedeelte van Harderwijk (postcodes 3844 en 3845). ,,We staan open om ons bezorggebied uit te breiden, wanneer daar vraag naar is. Gasten uit andere postcodes kunnen gerust bellen naar het restaurant om te kijken wat er mogelijk is.”

Bezorgen doet het restaurant in Ermelo en een gedeelte van Harderwijk (postcodes 3844 en 3845).

Menukaart

,,Onze specialiteit is natuurlijk een curry. Voorheen was groen met kip en geel met zeebaars. Nu kun je alles combineren: met gamba’s, zeebaars, kip en vegetarische ‘kipstuckjes’. Verder bestaat de menukaart uit gerechten, die mensen ook konden bestellen in ons restaurant. Daarnaast proberen we elke week nieuwe gerechten toe te voegen, zodat we blijven vernieuwen. Onze nieuwe chefkok Liam O’Neill zit vol ideeën en creativiteit die we hiervoor kunnen gebruiken.”

Nieuwe chefkok Liam O’Neill en eigenaresse Kristiana Gederte.

Werk aan de winkel

Tamara is per 1 oktober begonnen bij LAZYTIGER. Er waren meteen uitdagingen rond de nieuwe maatregelen. ,,In de maand september hadden we met verwarmde hutjes buiten wel 100 gasten op een avond. Mensen zitten hier zo 3,5 uur, dus werken we niet met shifts. Vanaf 1 oktober hadden we 30 mensen binnen en moesten om 22.00 uur dicht. Zo’n stap terug was wel even heftig. En dan hoor je ook nog dat je dicht moet…’’

,,Samen met ons team gaan we aan de slag om leuke nieuwe ideeën te bedenken. Zo had stagiaire Malou een high tea, high wine en cocktailuurtje bedacht. Het is zonde dat we nu overdag niks kunnen doen, maar als we weer open gaan, dan starten we weer met positieve energie. Nu moeten we nadenken over hoe je het meeste uit deze situatie haalt, zodat we deze periode zo goed mogelijk doorkomen. Het één zal beter werken dan het andere. Winstgevend gaat niet zijn, maar je kan er wel voor zorgen dat je het verlies beperkt.”

,,Frank Schreurs is onze bar specialist. Hij heeft in Kaapstad de European Bartending School gevolgd. De komende tijd gaat hij aan de slag met het experimenteren op het gebied van nieuwe cocktails. Zodra we weer open kunnen dan kunnen onze gasten weer nieuwe smaken ontdekken.”

Wanneer mensen komen afhalen, kunnen ze eventueel een kijkje nemen in de mooie tuin.

Goede leerschool

Kristiana is 1 juni gestart met LAZYTIGER en is met haar gastvrijheid het gezicht van het restaurant. ‘Heel leerzaam’, zegt de Ermelose over de vierenhalve maand dat ze nu het restaurant als eigenaresse runt. Inclusief ’t Zomernest heeft ze 30 medewerkers aan het werk. ,,Je begint in een tijd met heel veel beperkingen en dan word je extra op de proef gesteld. Zo had ik het niet voor ogen gezien, maar ik blijf positief. Met bezorgen had ik al ervaring bij ’t Zomernest. Dat kunnen we nu goed toepassen bij LAZYTIGER. In deze tijd ga je elke gast nog meer waarderen en ben je dankbaar voor de klandizie. We verwachten hier sterker uit te komen en hebben zin in het seizoen na corona.”

Kristiana en Tamara staan er met veel positiviteit in en hopen in elk geval met kerst weer open te zijn. Nu al kun je een 7-gangen diner en 4-gangen lunch reserveren voor de feestdagen. ,,We bieden een all-in arrangement aan inclusief wijnen, aperitief en koffie.”

LAZYTIGER
Julianalaan 123 Ermelo
Tel: 085-0161677
www.lazytiger.nl
info@lazytiger.nl


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites