Vloerenwarenhuis completeert Cre8Kitchen en Badkamerwarenhuis

Deel dit artikel

‘Ontzorgen met totaalpakket door drie speciaalzaken onder één dak’

HARDERWIJK – Als uitbreiding van Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen is Vloerenwarenhuis sinds 1 november een nieuwe speciaalzaak in de bestaande showroom van 1200 m2 aan de Zuiderbreedte 11. Twan Potters krijgt de dagelijkse leiding en wordt ook mede-eigenaar van Vloerenwarenhuis.

Drie speciaalzaken onder één dak waarbij de klant van a tot z wordt ontzorgd. Dat is het belangrijkste doel wat Jacco Hamstra, Gijs Hoeve en Twan Potters voor ogen hebben.

Jacco en Gijs hadden het idee van uitbreiding al langere tijd in hun hoofd. ,,We krijgen bij aanschaf van een keuken of badkamer regelmatig de vraag of we ook vloeren leggen. Dat doen we inderdaad, maar tot nu toe waren dat alleen tegelvloeren. We merken dat de vraag naar woonkamervloeren anders kan zijn. Voorheen deden we tegels ‘erbij’, maar nu gaan we ons echt specialiseren en producten toevoegen, voor woonkamer-, keuken- en verdiepingsvloeren.”

Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen. Met die gedachte kwamen Jacco en Gijs bij Twan Potters uit. ,,Onze plannen stagneerden omdat we de tijd niet konden vinden. Dan kan je een verkoper in dienst nemen, maar ook iemand met 100% inzet mede-eigenaar maken. Daarom gaat Twan participeren in Vloerenwarenhuis.”

Opgegroeid op een boerderij/melkveehouderij in Zeewolde weet Twan Potters wat werken is. Hij wilde al jarenlang ondernemen. ,,Vanaf de eerste dag dat ik begon met werken, wilde ik eigen baas worden. Ik heb veel boeken gelezen en video’s gekeken over het ondernemerschap. Dit is een mooie kans.’’

Assortiment en werkwijze

Vloerenwarenhuis levert tegelvloeren, parketvloeren, pvc, laminaat en vinyl. Ook tapijt, vloerkleden en deurmatten behoren tot de mogelijkheden. Vloerenwarenhuis werkt met allemaal A-merken, waaronder vtwonen. Het assortiment is in de showroom en online op de website te zien.

Twan: ,,We hebben een totaalaanbod met voor ieder wat wils. Voor elke situatie hebben we een gepaste oplossing, waarbij we de klant bij elke vraag volledig kunnen ontzorgen.”

Vloerenhuis meet in, demonteert desgevraagd de oude vloer en legt de nieuwe vloer. Gijs: ,,Alles pakken wij op met onze eigen monteurs. Niets moet; het mag bij ons en het kan bij ons.”

Met drie disciplines onder één dak willen de compagnons een totaalleverancier zijn voor de regio. Twan: ,,We kunnen de vloer afstemmen op de keuken en ook de andere vloeren in huis laten aansluiten op elkaar. We hebben alles in huis en het versterkt elkaar.”

Vloerenwarenhuis
Zuiderbreedte 11
3845 MC Harderwijk
0341-708090

www.vloerenwarenhuis.nl

info@vloerenwarenhuis.nl

Twan Potters krijgt de dagelijkse leiding en wordt ook mede-eigenaar van Vloerenwarenhuis. Foto: Gijs Hoeve


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites