Zoektocht naar schoonheid in voorlopige lockdown

Deel dit artikel

De zoektocht naar schoonheid in Drielanden is vanwege de RIVM maatregelen na twee weekenden vanaf zondag 20 december in voorlopige lockdown.

“Mensen mogen er op uit en onze actie is in de buitenlucht, maar om zo veel mogelijk bewegingen te beperken hebben we besloten om de actie voorlopig stop te zetten. Wel blijven we cadeautjes uitdelen in de decembermaand, en hebben daarom een nieuwe like, deel en win actie. Volg hiervoor de social media’s van Beauty by Jacky. Wanneer versoepelingen weer mogelijk zijn, willen we in het nieuwe jaar een vervolg geven aan onze speurtocht.”

Oorspronkelijke bericht:

De feestdagen zijn dit jaar door corona anders dan normaal. Jacoline Thomassen van Schoonheidssalon Beauty by Jacky wil in deze decembermaand wat extra’s doen en deelt daarom op een ludieke manier cadeautjes uit.

“We willen deze periode gezinnen aanzetten om in beweging te komen door een zoektocht naar een moment van pure ontspanning. Er wordt niet alleen rekening gehouden met de dames; ook voor kinderen wacht er een leuke verrassing bij het vinden van het cadeau!”

De hele maand december wordt er iedere zondag een cadeaubon verstopt in de wijk Drielanden ter waarde van 50 euro, die goed is voor een uitgebreide gezichtsbehandeling bij Beauty by Jacky. Doordeweeks worden op social media aanwijzingen gegeven over de mogelijke locatie van het cadeau, verpakt in een gouden doosje. Naast deze vier cadeaubonnen van Beauty by Jacky is er voor de kinderen een verrassing. ,,Het eerste weekend zijn dat entreebewijzen van Boerderijpret.”

Zondag 6 december vanaf 12.00 uur kun je er voor de eerste keer op uit om te gaan zoeken. De actie wordt herhaald op 13, 20 en 27 december.

Op zondag 6, 13, 20 en 27 december verstopt Jacoline het gouden doosje met een cadeaubon van Beauty by Jacky.

Gezichtsbehandelingen

Jacoline werkt al ruim 15 jaar als schoonheidsspecialiste, waarvan acht jaar als eigenaresse van Schoonheidssalon Beauty by Jacky. Ze is allround opgeleid, maar met meer dan duizend gezichtsbehandelingen in de vingers is dat haar specialisme geworden. ,,De Relax Treatment is de meest geboekte behandeling. Het is een complete facial van een uur, waarbij mensen helemaal tot rust komen. Ik doe dit met passie en liefde en zo ervaart de klant dat ook.’’

Salon aan huis

Drielanden is een klein gezellig dorp op zich. Mensen uit de hele wijk weten Beauty by Jacky te vinden. De bereikbaarheid is ideaal; zowel met de fiets als met de auto. Parkeren kan voor de deur. Mede daardoor komen haar klanten uit heel Harderwijk.

Jacoline heeft net als in haar beginjaren aan de Operadreef een salon aan huis en veel klanten zijn vanwege de knusse setting en het persoonlijke contact met haar ‘meeverhuisd’. ,,Ik ben dankbaar dat mijn klanten mij in deze moeilijke tijd trouw blijven, mijn behandelingen ondergaan en mijn producten kopen. Want gelukkig kunnen huidverzorging en ontspanning ondanks corona gewoon doorgaan.’’

Bestellingen worden zelfs thuisbezorgd in Drielanden tijdens de coronatijd.

Schoonheidssalon Beauty by Jacky
Tonnenbergerhout 46
3845 HD Harderwijk
Tel: 06-17277750

www.beautybyjacky.com

Facebook: https://www.facebook.com/BeautyByJacky

Instagram: https://www.instagram.com/schoonheidssalonbeautybyjacky/


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites