Nieuwe locatie, met focus op kunstgras en woningstoffering

Deel dit artikel

Een andere bedrijfsstructuur, grotere locatie en nieuwe bedrijfsleiders als aanspreekpunt. Kunstgras de Veluwe en Vloerenhuys de Veluwe maken een nieuwe start met als doel meer persoonlijke aandacht voor de klant. “Met onze passie en uitbreiding van het assortiment ontzorgen we in het proces, van aanvraag tot oplevering.”

Kunstgras de Veluwe en Vloerenhuys de Veluwe zijn in oktober 2023 overgenomen door een nieuwe eigenaar. Sindsdien is er een vernieuwingstraject ingezet en een professionaliseringsslag gemaakt, met als doel meer focus. De bedrijven, die voorheen onder verantwoording van één persoon vielen, zijn opgesplitst, met elk een eigen bedrijfsleider als vast aanspreekpunt. Caroline Marí Mulder-de Mots is marketing manager voor beide bedrijven “We zijn vriendelijk, betrouwbaar en benaderbaar en klanten kiezen ons voor een eerlijke aankoop.”

De nieuwe locatie van Kunstgras de Veluwe aan de Industrieweg 64D in Nunspeet.

Als geboren en getogen Nunspeter is Wessel Brandwijk (23) al op zijn 15e begonnen bij Kunstgras de Veluwe, dat nu tien jaar bestaat. Als allround medewerker sneed en legde hij kunstgras, had klantcontact en beheerde de webshop. Na een uitstapje van 1,5 jaar bij jongerencentrum Honk 15 is hij nu teruggekeerd als nieuwe bedrijfsleider.

Wessel neemt alle taken binnen Kunstgras de Veluwe op zich en is aanspreekpunt voor de klant. “Een aanvraag kan via telefoon, mail, webshop, social media of chat. Ik help de klant verder. Mensen kunnen als gratis service stalen ontvangen (stukjes kunstgras) en ik kan ook langskomen om een goed beeld te geven van onze producten. In onze showtuin kun je over stukjes kunstgras met een poolhoogte van 28 t/m 60 millimeter lopen om het verschil te ervaren en te zien.”

De webshop geeft dezelfde beleving en persoonlijke aandacht. “Als voorbeeld: er staan coupages (restanten) van grote rollen en mensen kunnen altijd komen kijken of er iets voor hun tuin bij ligt. Deze restpartijen zijn ook online te zien op www.kunstgraskopenonline.nl.”

Kunstgras wordt toegepast als speelveldjes, in tuinen en op balkons. “Het is maatwerk en wij hebben een stuk of 15 soorten. We maken een offerte en een order. We snijden het zo nodig op maat voor de klant. Wie handig is kan het zelf leggen, of je kunt het uitbesteden aan ons. We leggen de kunstgrasmat en toebehoren zo dat je er 10-15 jaar plezier van hebt.”

Wessel Brandwijk en Klaas-Jan Prins, de bedrijfsleiders van Kunstgras de Veluwe en Vloerenhuis de Veluwe. Foto: FotovandeBiezen / Hollandluchtfoto

Uitbreiding assortiment

Klaas-Jan Prins (29) uit Genemuiden is sinds 14 januari de nieuwe bedrijfsleider van Vloerenhuys de Veluwe. Afkomstig uit de ‘Tapijtstad’ heeft hij al ruim vijf jaar ervaring in vloerbedekking. “Ons assortiment bestond tot nu toe uit harde vloeren, voornamelijk laminaat en pvc. Op de nieuwe locatie gaan wij dit uitbreiden met raamdecoratie, vloerkleden en bieden we alle soorten vloerbedekking aan. Dit zijn de productgroepen laminaat, pvc, vinyl en tapijt (inclusief tapijttegels). Tapijt en pvc zijn als vloerbekleding toe te passen, maar ook als trapbekleding.”

De nieuwe locatie van Vloerenhuis de Veluwe aan de Industrieweg 14.

De nieuwe locatie wordt een mooie showroom voor woningstoffering, waar de vloer op een groter oppervlak kan worden gepresenteerd met grote stalenborden. Caroline: “De vloer zet de toon voor je hele ruimte en de sfeer van de vloer is bepalend voor het interieur. Het gebruik verschilt en daarmee ook de belasting van vloeren. Wij hebben voor ieder budget een vloer.”

Klaas-Jan is het aanspreekpunt, vanaf het eerste contact tot en met het opleveren van het eindproduct. “Wij nemen tijdens het hele proces onze verantwoordelijkheid. We kunnen met stalen en materialen thuis bij de klant komen om de juiste vloer uit te zoeken. Dit is ook ’s avonds op afspraak mogelijk, buiten kantoortijden bij ons op de locatie of bij de klant. Een eigen woningstoffeerder gaat de vloeren leggen. Ons streven is dat dit binnen enkele weken is gerealiseerd.”

Kunstgras de Veluwe en Vloerenhuys de Veluwe werken volgens dezelfde visie. “Wij willen het goed doen en zijn bereid een extra stap te zetten, om service te leveren tot de details aan toe.”

Kunstgras de Veluwe en Vloerenhuys de Veluwe

Industrieweg 66
8071 CW Nunspeet
0341-759252
www.kunstgrasdeveluwe.nl
www.vloerenhuysdeveluwe.nl


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites