Reislokaal: ‘Wij weten ook alles en regelen het wél’

Deel dit artikel

PUTTEN – Altijd een persoonlijk aanspreekpunt, vakanties niet duurder dan op internet en advies uit eigen ervaring. Chris Mulder en Els de Vries weten alles van reizen en regelen je vakantie met Reislokaal van a tot z.

„Iedereen kent het wel: die vriend, dat familielid of die collega die veel vakanties weet, mooie reizen maakt en allerlei tips geeft, maar het niet voor je gaat regelen. Reislokaal heeft minimaal dezelfde kennis en regelt het wél”, zegt geboren en getogen Puttenaar Chris Mulder (32), die al eigenaar was van overtocht.nl; een specialist in ferry overtochten. Eerder werkte hij 14 jaar bij Cruise Travel, een specialist in cruise vakanties. „Een cruise is een vakantie, maar een ferry brengt je alleen van a naar b. Het zijn specialistische producten, waardoor de klantengroep beperkt is. Mijn doel is iedereen met een mooi vakantie-aanbod kunnen helpen en zo is Rieslokaal ontstaan. In januari zijn we gestart met het boeken van reizen voor vrienden en bekenden en op vrijdag 10 juni is onze officiële campagne live gegaan.”

‘Reizen verrijkt je’

Reizen is de passie van Chris. Een vrije dag brengt hij het liefst in het buitenland door. ,,Ik houd van het onbekende, het ontdekken, de andere indrukken en ben altijd weer op zoek naar iets nieuws. Het maakt je rijker, want de herinneringen zijn blijvend en waardevol. Je maakt dingen mee waar je het nu nog steeds over hebt of je hoort muziek op de radio en realiseert je dan waar je toen was. Je ontdekt andere culturen, ontmoet andere mensen en daar leer je ook van.”

Els de Vries heeft twaalf jaar ervaring in de reisbranche. (foto: Reislokaal)

Voor Els (33) uit Almere geldt hetzelfde. Zij heeft 12 jaar ervaring in de reisbranche en werkte bij meerdere reisorganisaties en een reisbureau. Inmiddels is ze zes jaar werkzaam bij Chris. „We hebben veel van de wereld gezien en hebben meer kennis van dat ene kleinschalige hotel, de mooie kamers of het lekkere ontbijt. Veel weten we uit eigen ervaring en daarmee onderscheiden we ons van de zoekmachines op internet, waarbij je tien dezelfde hotels op Kreta tegenkomt.”

De specialiteit van Chris is de wintersport en de exclusievere bestemmingen binnen en buiten Europa. Els is thuis in Europa, de verre zonbestemmingen en cruises. „We blijven ons bijscholen en volgen presentaties en lezingen. Dat filteren we en onthouden we en nemen we mee in adviesgesprekken.”

Een vakantie blijft een adviesproduct en mensen vinden een lokaal aanspreekpunt prettig, weet Chris. „Wij willen lokaal van betekenis zijn doordat mensen het samenstellen van hun reis aan ons toevertrouwen. We kunnen klanten ontvangen op ons kantoor, maar ook appen, bellen of videobellen, of bij de klant thuis komen. Mensen weten vaak best goed wat ze willen en hoe hun vakantie eruit moet zien, maar een passend aanbod vinden blijkt vaak lastig. Na een korte kennismaking kunnen wij dit uit handen nemen. Door je op basis van je vakantiewensen beter te leren kennen, gaan we op zoek naar de reis die bij je past en jou verrast. Wij boeken alles: van een dagje Nederland tot en met een uitgebreide wereldreis. Van de taxi die je thuis komt ophalen tot de hotels, excursies en restaurants. Maar als de klant zich alleen met een vliegticket redt, kan dat ook. We zijn onafhankelijk, waardoor we veel meer reizen kunnen aanbieden dan een landelijke partij. We hebben wereldwijd goede afspraken met allerlei leveranciers en reisaanbieders. Wij worden betaald door onze leveranciers, wat maakt dat we niet duurder zijn. We zijn aangesloten bij een grote inkooporganisatie en daarbij opereren we volledig onafhankelijk en zelfstandig. We garanderen minimaal dezelfde prijs als alle online aanbieders, waaronder ook Booking.com en zijn in veel gevallen zelfs goedkoper.”

Chris Mulder en Els de Vries zijn als reisadviseurs het persoonlijk aanspreekpunt. ,,Reizen is onze passie en wij regelen je vakantie wél.”

Reislokaal
Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo
Tel: 033-2475154
info@reislokaal.nl
www.reislokaal.nl


Bron:

https://www.deputtenaer.nl/reader/69505#p=33

Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites