De Foute Kerstborrel, sfeervol intiem feestje net voor de kerstdagen

Deel dit artikel

Xander de Buisonjé, Marco Schuitmaker, DJ Jean, Frans Duijts en het Foute Kerst-duo. Stichting Boulevard Evenementen Harderwijk heeft een line-up van bekende artiesten neergezet voor de Foute Kerstborrel op zaterdag 16 december. Ga de week voor kerst nog even gezellig uit je dak met vrienden en collega’s voor je met de familie aan het kerstdiner gaat.

De Foute Kerstborrel is een sfeervol intiem feestje net voor de kerstdagen. Locatie is net als vorig jaar de groene driehoek, tegenover de Vischpoort naast de ingang van het Dolfinarium. Vanaf de boulevard loop je zo de brug over de tent in.

Organisatoren Robert van den Berg en Gert Reijerse kijken terug op een ‘superleuke en succesvolle’ eerste editie. “Het is een kleinschaliger, intiemer feestje dan Boulevard op Stelten of het Oktoberfest. Vorig jaar was dat een groot succes en de 1.200 kaarten waren binnen no-time uitverkocht. Naast vriendengroepen en vriendinnengroepen merkten we ook dat veel kleine bedrijven hun kerstborrel bij ons hielden. We zetten het dit jaar op dezelfde manier neer, volledig aangekleed in kerstsfeer met open vuurtjes, oliebollen, glühwein en grote lichtgevende kerstballen die in de tent hangen.”

Ook dit jaar gaan er weer 1.200 kaarten in de verkoop. De kaartverkoop start op zaterdag 23 september om 11.00 uur. Kaarten kosten 29,50 euro exclusief fee. “De potentie is hoog, er wil 3.000 man heen, maar kan maar 1.200 man in. De vraag is groot en het aanbod beperkt, dus het zal snel uitverkocht zijn. We kunnen het heel makkelijk groter maken, maar een massale grote hal willen we niet. Dit feest willen we intiem houden, wees er dus snel bij!”

Engelbewaarder

Stichting Boulevard Evenementen Harderwijk wil een feest met voor ieder wat wils. “We hebben met Marco Schuitmaker een artiest van nu en de Engelbewaarder krijgt de primeur in Harderwijk. Xander de Buisonjé is een muzikaal hoogstaande ‘Amstel Live’ artiest met zijn piano. Hij zingt covers en zijn muziek past goed bij de sfeer van die avond. DJ Jean is één van de beste dj’s van de jaren ’90. Hij draait old school dancemuziek en maakt altijd een leuk sfeertje. Vooral de doelgroep 30+ zal de muziek van toen aanspreken. Frans Duijts staat net als Marco Schuitmaker voor feest en gezelligheid.”

Foute kersttrui

De foute ‘touch’ die de organisatie aan het feest geeft is de verplichte dresscode. „We hebben altijd een verkleedthema en mensen moeten er wel wat aan doen, anders sta je voor paal. Van een gewei op je kop tot een foute kersttrui en van een kerstmuts tot een compleet kerstmanpak of een rendier. Vorig jaar kwamen een groep vrouwen als kerstengeltjes verkleed. Mensen zijn allemaal gezellig verkleed en dat is met dit thema voor iedereen te doen.”

Negen dagen voor de gezellige kerstdagen met familie aanbreken is er dus nog de kans om even gezellig weg te kunnen. “Regel oppas en ga ouderwets lekker feesten met z’n allen. Dat is het idee van de Foute Kerstborrel.”

De Foute Kerstborrel is een evenement dat voor een brede doelgroep toegankelijk is, al geldt een minimumleeftijd van 18+. Bij twijfel aan de poort wordt om een ID-bewijs gevraagd.

Voor alle informatie, zie: www.defoutekerstborrel.nl en www.boulevardevenementenharderwijk.nl

 


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites