Djops Uitzendgroep breidt uit naar Harderwijk

Deel dit artikel

‘Doen waar je goed in bent’

HARDERWIJK – Djops Uitzendgroep vierde vrijdag 27 september voor 120 genodigden de opening van haar nieuwe vestiging op Stationsplein 16 in Harderwijk. ,,Een prachtige zichtlocatie en logistiek ook nog eens top bereikbaar. Iedereen ziet ons’’, vindt Maarten van Panhuis.

Djops Uitzendgroep is in 2015 werd opgericht in Nijkerk door Hans Appeldoorn en Marco Kints. Vier jaar later maakt ook Maarten van Panhuis uit Harderwijk deel uit van de directie. Met een vestiging in zijn stad wil Djops voor zowel klanten als kandidaten in de omgeving Harderwijk beter bereikbaar zijn. Via de makelaar kon het pand, dat een lange periode werd gehuurd door Evert Hop met zijn bedrijf Weru, worden betrokken.

Djops Harderwijk bedient de regio van Nunspeet tot Putten, Zeewolde met uitloop naar Lelystad. ,,In Harderwijk ligt de focus op logistiek, office, facilitair, zorg en horeca. Onze kracht is dat we hier vol in het netwerk zitten. Krijgen we aanvragen uit de bouw of techniek, dan wordt dit vanuit Nijkerk behandeld, omdat daar de specialistische kennis aanwezig is voor bouw- en techniek’’, vertelt Van Panhuis.

Tekst gaat verder onder de foto

De feestelijke opening van de vestiging trok op vrijdag 27 september zo’n 120 bezoekers.

In Harderwijk zijn twee intercedentes aanwezig op de vestiging: Lisanne van der Horst als aanspreekpunt, Michelle van Rijn die haar assisteert en administratieve ondersteuning vanuit Nijkerk. ,,De groei gaat sneller dan verwacht, dus zijn we op zoek naar nog een intercedent die de ambitie heeft om unitmanager te worden. Dat hoeft geen 40 uur te zijn, maar is met flexibele uren prima in te vullen.’’

Kartrekker

Van Panhuis is de kartrekker en het gezicht van de vestiging. De Harderwijker (41) is al vanaf de start aan Djops verbonden. Hij kent Hans en Marco vanuit hun gezamenlijke hobby; voetbal bij Sparta Nijkerk en VVOG. Na eerst op project en adviesbasis samengewerkt te hebben met Djops, het gezamenlijk opzetten van Djops ZZPay in 2018, verzorgt Van Panhuis nu de backoffice en de commerciële invulling voor Djops Harderwijk.

‘Doen waar je goed in bent!’ is het credo van Djops, Hiermee geeft de sterk groeiende Uitzendgroep een heldere belofte af aan de huidige arbeidsmarkt. Waar anderen het werk centraal zetten, kiest Djops aantoonbaar voor de individuele aandacht voor de mens. ‘Doen waar je goed in bent!’ maakt je specialist, het maakt je gelukkig en trots en het geeft je volop energie. Daarbij geeft het anderen ruimte om dingen te doen waar zij juist weer goed in zijn.

Bij Djops ligt de focus op de inzet van Nederlandse medewerkers, bij voorkeur lokaal of regionaal. . Maar met de spanning op de arbeidsmarkt ontkomen we er niet aan om in sommige gevallen ook arbeidsmigranten in te zetten. Ook de inzet van deze EU medewerkers behoort tot de dienstverlening van Djops, zodra dit wordt gevraagd.. Uiteindelijk gaat het ons om het compleet faciliteren van onze opdrachtgevers. Dat is de kracht van Djops.’’

In een tijd waar uitzendbureaus verdwijnen wil Djops een meerwaarde zijn door haar visie duidelijk uit te dragen. ,,Onze kracht is dat we hier vol in het netwerk zitten. We doen waar we goed in zijn door voor interessante kandidaten de juiste vacature te vinden. Solliciteren, werven en communiceren gaat vaak online, maar voor een intake spreken we af. We gaan de kandidaat inzetten op de vacature die bij hem of haar past.’’

Stationsplein 16 Harderwijk

T: 0341-230900

Home

 

Artikel verzonden als persbericht naar de lokale en regionale media

 


Bron:

http://www.djops.nl

Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites