Garagedeuren en zonwering op maat – Pos Deuren & Zonwering

Deel dit artikel

Pos Deuren en Zonwering heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het monteren van garagedeuren en zonwering; kortom alles wat een huis afsluitbaar maakt. Garagedeuren en zonwering op maat en snel bij u thuis geïnstalleerd.

Kars Pos en zijn vrouw Vanessa uit Ermelo begonnen in 2001 een eigen bedrijf in montage van garagedeuren en rolluiken in Harderwijk. Dankzij jarenlange ervaring zijn zij op de hoogte van de ontwikkelingen in deze branche en de mogelijkheden op dit gebied. Pos Deuren & Zonwering is gericht op de particuliere woningmarkt. De werkregio is Harderwijk, Ermelo, Putten, Hierden, Hulshorst, Nunspeet en Zeewolde. Er zijn twee monteurs in dienst, Kars werkt ook mee als monteur en Vanessa is het aanspreekpunt op kantoor.

Kars heeft al meer dan 20 jaar ervaring in garagedeuren en zonwering.

Werkwijze

Tegenwoordig kunnen mensen een offerte opvragen via de mail voor zowel zonwering als garagedeuren. Er kan een foto worden meegestuurd van het raam of de situatie waar een garagedeur of raamdecoratie gemonteerd moet worden. Als de prijs interessant is, komen klanten in de showroom aan de Nobelstraat 31-1 op industrieterrein Lorentz in Harderwijk om de producten uit te zoeken. Bij opdracht gaan wij naar de mensen thuis en nemen de situatie ter plaatse op. Wij kijken of het past, bespreken de wensen met de klant en geven het beste advies op het gebied van zonwering en garagedeuren.

Onderscheidend

Pos Deuren en Zonwering heeft zoveel ervaring in het leveren en montage van garagedeuren en zonwering dat de klant verzekerd is van goed advies. Kars Pos is een man van de praktijk en kan door zijn technisch inzicht goed inschatten wat er mogelijk is. “Ik ben een technisch adviseur én een monteur.”

Garagedeuren en zonwering

Pos Deuren heeft een ruim assortiment van verschillende A-merken garagedeuren en zonwering. Snel bij u thuis geïnstalleerd. Zie op de website het productaanbod. In de showroom zijn diverse productgroepen te zien, waaronder garagedeuren, bestaande uit sectionaaldeuren en openslaande deuren, en roldeuren.

Op het gebied van zonwering bieden wij binnenzonwering, buitenzonwering en rolluiken. Wij hebben een uitgebreide collectie van Europese A-merken.

Vanessa is aanspreekpunt op kantoor.

Afhankelijk van de levertijden, kunnen de meeste producten wel binnen vijf a zes weken gerealiseerd worden.

Pos Deuren & Zonwering heeft al 15 jaar een eigen showroom aan de Nobelstraat 31-1 op industrieterrein Lorentz in Harderwijk. Op de begane grond is de showroom voor zonwering en op de eerste verdieping bevindt zich een compleet vernieuwde showroom voor garagedeuren. Laat u inspireren door de mogelijkheden en keus in A-merken en bezoek zonder afspraak de showroom. Kars of Vanessa ontvangt u hier graag en geeft u informatie over de producten.

Daarnaast is het altijd mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken via het contactformulier.

Openingstijden showroom:

Maandag:      gesloten
Dinsdag:        09.00 uur t/m 12.00 uur
Woensdag:   13.00 uur t/m 17.00 uur
Donderdag:  10.00 uur t/m 15.00 uur
Vrijdag:           10.00 uur t/m 17.00 uur
Zaterdag:      gesloten

Pos Deuren & Zonwering
Nobelstraat 31-1
3846 CE Harderwijk

info@pos-deuren.nl
0341-370644


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites