‘Genieten maar vooral ook blijven schakelen’

Deel dit artikel

Altijd denken in mogelijkheden en het beste ervan maken. Gastvrijheid bieden, mensen zo prettig mogelijk helpen en verbindingen leggen. Dat is wat ik graag doe op golfbaan The Links Valley waar ik mede-eigenaar van ben. 

Ondernemer in golf

Ik ben moeder van twee kinderen en kom uit een golfgezin. Ik heb Mike leren kennen tijdens de golfsport en we golfen inmiddels allemaal. Sinds 2018 ben ik een van de eigenaren van The Links Valley, de eerste reversible golfbaan van Nederland. Een 9-holes golfbaan gelegen in een natuurrijk gebied op landgoed De Ullerberg, in Ermelo op de Veluwe. Als ik wil golfen, pak ik mijn spullen en kan ik gelijk op de baan terecht. Dat is een ontzettende luxe. Graag combineer ik mijn golfronde zakelijk of privé.

We zijn een heel divers bedrijf en bieden op deze locatie alles onder een dak: golfen, eten, drinken en vergaderen. Met een eigen brasserie, vergaderruimtes, de golfschool en de oefenfaciliteiten. Belangrijk onderdeel is onze golfshop met modieuze en functionele golfkleding en het club fitting center. We hebben alles in huis om mensen een plezierige dag te bezorgen. Wij maken mooie arrangementen op maat. Met de golfbaan hebben we aantrekkingskracht in heel Nederland. 9 holes is de toekomst doordat we minder tijd hebben.

Mensen reizen afstanden om naar ons toe te komen omdat we een breed aanbod hebben dat op elkaar aansluit. Doordat we al 25 jaar in de golfsport actief zijn, kunnen we goed advies geven. Het heeft geresulteerd in dat we voor het derde jaar op rij Nederlands beste 9-holes golfbaan zijn. Dat is een hele prestatie en dat doen we samen met een enthousiast team.

Voor golf, horeca en vergaderfaciliteiten ben ik het aanspreekpunt. Ik houd ook van mode en wil mensen zo prettig mogelijk helpen zodat ze hun eigen sportieve kledingstijl ontwikkelen.

Gastvrijheid komt echt uit mezelf en kost me ook geen moeite. Ik vind het wel bijzonder dat mensen de moeite nemen om naar ons te komen, want niks is gewoon. Mooi van op de werkvloer lopen is dat je veel ziet en meemaakt. Met een luisterend oor en door te schakelen in mogelijkheden kun je heel veel voor klanten betekenen. Als mensen weer terugkomen is dat een bevestiging dat ze zich hier prettig voelen.

Vrouwen en Zaken is een heel gemêleerd netwerk. We zien elkaar met sportieve uitjes en doen ook bedrijfsbezoeken. Ik word geïnspireerd door vrouwen die in zaken zitten en hoe ze in hun business staan. Je kunt veel van elkaar leren en ik ben ook altijd geïnteresseerd in wat een ander doet.


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites