Media Telecom GSM bestaat 15 jaar en bedankt klanten voor vertrouwen

Deel dit artikel

HARDERWIJK – In 2008 was Media Telecom GSM de eerste telefoonreparatiewinkel in Harderwijk. 15 jaar later runnen de broers Abid, Hamid en Khalid Sherzad een succesvol familiebedrijf met in totaal vijf vestigingen in de regio.

Abid Sherzad is een Nederlandse Afghaan die in 2001 op 13-jarige leeftijd als vluchteling naar Nederland is gekomen. In oktober 2008 opende hij in de Donkerstraat een winkel voor reparatie van telefoons en was hiermee de eerste in Harderwijk. De winkel verhuisde in 2011 naar de huidige locatie aan de Luttekepoortstraat 28. Abid (35) wordt op 23 december 36 jaar. Hij woont in Zeewolde, net als zijn broers Hamid (37) en Khalid Sherzad (31). Samen runnen zij een familiebedrijf met inmiddels vijf Media Telecom GSM vestigingen. In Ermelo aan de Stationsstraat 66, in Nunspeet aan de Stationslaan 31C, in Zeewolde aan de Kerkstraat 5 en de winkel in Nijkerk gaat de eerste week van januari 2024 verhuizen naar de Singel 15.

Abid Sherzad begon in 2008 met reparatie van telefonie en heeft dit uitgebreid naar laptops en tablets.

Terugkijkend op de afgelopen 15 jaar spreekt Abid van een ‘leuke periode die wij met onze geweldige klanten hebben doorgebracht’ al waren er ook moeilijke tijden, zoals de coronaperiode. “Het was voor onze klanten best moeilijk om naar de zaken te komen vanwege het gevaar besmet te raken met het coronavirus. Om dit risico te vermijden, hebben wij toen een eigen ophaal- en brengservice aangeboden”, vertelt Abid. “We halen de telefoon op, repareren hem en brengen deze weer naar de klant. Deze service bieden wij nog steeds. Reparatie op locatie is bij Media Telecom GSM ook mogelijk. Lukt het niet om naar de zaak te komen, of heeft u geen tijd? Belt u ons, dan staan wij voor u klaar.”

De haal- en brengservice en reparatie op locatie is bij alle vestigingen mogelijk mits de klant woonachtig is in dezelfde plaats.

Reparatie van telefoons, laptops en computers

Media Telecom GSM doet alle soorten telefoonreparaties en repareert ook iPads en tablets. Denk aan vervangen van gebroken schermen, batterijen, oorspeakers, oplaadpoort, microfoon of camera. Dit zijn de meest voorkomende reparaties. “We repareren de achterkant van een telefoon, de WiFi, camera, Bluetooth. Alles wat in een toestel niet werkt kunnen wij weer werkend maken. We hebben eigen reparateurs en reparatie is vaak klaar terwijl u wacht. Vervanging van scherm of accu is in 15 minuten klaar.” Sinds vier maanden is dit uitgebreid naar reparatie van laptops en computers.

 

De winkel Media Telecom GSM is sinds 2011 gevestigd aan de Luttekepoortstraat 28. Links Abid Sherzad, rechts bedrijfsadviseur Theo van den Hoogen.

Winkelassortiment

Media Telecom GSM verkoopt nieuwe en gebruikte telefoons en tablets en jong gebruikte laptops voor een fors lagere prijs. Ook biedt de winkel een breed assortiment aan telefonie accessoires. “Dit varieert van telefoniehoesjes, simlock vrije telefoons, tempered glass screenprotectors die we zelf plakken, opladers, headphones (oortjes), USB-kabels, USB-adapters, Micro SD-kaarten, Apple airpods, Samsung buds. Daarnaast alles wat u voor aan accessoires nodig heeft in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij aan een powerbank, telefoonhouder, bluetooth speakers, auto-oplader en computermuis. 99% hebben wij op voorraad, zo niet, dan kunnen wij altijd bestellen. Media Telecom GSM garandeert u de beste prijs.”

In de winkel van Media Telecom GSM is een ruim assortiment aan telefoons, laptops, tablets en accessoires.

Openingstijden

Media Telecom GSM Harderwijk is geopend op maandag van 10.00-20.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 9.30-20.00 uur, vrijdag van 9.30-21.00 uur, zaterdag van 9.30-19.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur. Voor de andere vestigingen in Ermelo, Zeewolde, Nunspeet en Nijkerk gelden afwijkende openingstijden. U kunt bij elke vestiging gratis parkeren.

De familie Sherzad bedankt de Nederlandse overheid en ook het volk voor de steun en het vertrouwen wat ze hebben gekregen. “We zijn in de coronatijd gesteund op alle mogelijke manieren. Mede dankzij het vertrouwen van de klant kunnen wij tot nu toe hier zijn en de klanten blijven helpen.”

Media Telecom GSM Harderwijk
Luttekepoortstraat 28
3841 AX Harderwijk
0341-701505 / 06-15541557 (Abid Sherzad)
www.mediatelecomgsm.nl

(op deze site staan ook de contactgegevens van de andere vestigingen)


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites