Refreshed introduceert Website 3.0: Van websitebezoeker naar klant

Deel dit artikel

Jacco Bronkhorst is bijna vier jaar zelfstandig ondernemer met Refreshed Webdesign. Bij het bouwen van websites voor lokale ondernemers ligt zijn focus op vindbaarheid. Sinds kort heeft hij een nieuwe dienst: een alles in één marketing softwarepakket. “Website 3.0 is de Know-like-trust-methode van bezoeker naar klant.”

Vorig jaar heeft Jacco een opleiding gevolgd tot funnel bouwer. “Een funnel is een marketingterm die letterlijk trechter betekent. Het is een proces waarbij je van je websitebezoeker een klant maakt”, legt hij uit. “Mensen die op je website komen, bied je een waardevolle oplossing voor hun probleem aan. Dit kan een minicursus, een videoserie met tips, businesscase of whitepaper zijn. Hierdoor komen jouw websitebezoekers in een online proces terecht. Dit is een doelgerichte manier om nieuwe klanten te krijgen. In feite is een funnel het proces van websitebezoeker naar een concrete afspraak in je agenda, een potentiële klant tot een betalende klant.”

Know-like-trust

Deze klantreis wordt ook wel omschreven als de Know-like-trust-methode: ervoor zorgen dat iemand je leert kennen, leuk gaat vinden en gaat vertrouwen. “Je moet daarvoor iets bieden wat waardevol is. Bijvoorbeeld een strategiegesprek om het online proces van jouw bedrijf in beeld te brengen. Dit bied ik gratis aan. Daar wek je vertrouwen mee. Het doel is dat mensen als ze wat nodig is, als eerste aan jou denken. Mensen worden niet in één keer klant; dat moet ontstaan. Het is een onlineversie van een slim, doordacht en strategisch netwerkproces. Daar heb ik een opleiding in gevolgd en daar is de software ook perfect voor.”

webdesign harderwijk

Website 3.0 is een softwarepakket om van een websitebezoeker een klant te maken. “Dit systeem bevat o.a. social media beheer, je kunt er funnels mee bouwen, nieuwsbrieven versturen, er zit een klantmanagementsysteem (CRM) in geïntegreerd en een online agenda.”

“Het softwarepakket is hybride te gebruiken”, vervolgt Jacco. “We maken de eerste opzet, de implementatie krijg je van ons, zodat je een werkend systeem hebt en daarna kun je dit zelf gaan beheren. Maar je kunt er ook voor kiezen om dit door ons te laten doen. De software is al te gebruiken vanaf 100 euro per maand (exclusief BTW). We zijn ook bezig met een systeem specifiek voor webdesigners.”

Alles in één

Het voordeel van dit pakket is dat het compleet is: geen ‘houtje-touwtje’ oplossing van verschillende software die je aan elkaar moet knopen. “Bijna alle software worden worden steeds duurder, maar Website 3.0 is de enige software die je nodig hebt. Dit is ook super goed te integreren in WordPress.”

AI

Ook volgt Jacco de ontwikkeling en opmars van AI (kunstmatige intelligentie) dat je volgens hem op steeds meer plekken tegenkomt. “Mensen zijn er nieuwsgierig naar en vragen zich af wat ze er mee kunnen als lokaal bedrijf. Zeker als inspiratie kan een programma als ChatGTP je helpen, waarmee je veel tijd kunt besparen. Hoe kan AI je helpen? Moet ik iets met AI? Heb je hier vragen over en wil je er meer over weten, dan ga ik daar graag het gesprek over aan.”

Refreshed webdesign & online marketing

Middenlaan 3
3843 BA Harderwijk
06-25043414
jacco@refreshed.nl
www.refreshed.nl

refreshed webdesign harderwijk


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites