Reislokaal kijkt terug op zeer succesvolle pop-up store

Deel dit artikel

Vanaf 2 januari 2024 had Reislokaal een pop-up store aan de Dorpsstraat 49 in Putten. Na drie maanden is vrijdag 29 maart, zoals gepland, de laatste dag van het reisbureau in het centrum van Putten. Vanaf 2 april is reisadviseur Els de Vries weer in Ermelo aan het werk. En uiteraard bereikbaar voor alle Puttenaren.

Zij kijkt met een goed gevoel terug op drie volle maanden in het centrum van Putten. “Veel mensen liepen langs en kwamen binnen. De reacties waren heel positief. Ze waren verrast dat hier een reisbureau is. Ze komen makkelijker even binnen, een reisbureau in de winkelstraat is laagdrempelig. Het is heel erg leuk werken, vooral het contact met mensen vind ik heel erg leuk. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar.”

Het begin van het jaar is een periode waarin veel mensen hun zomervakantie boeken, maar Els heeft ook aanvragen gehad voor de wintersportvakantie voor volgend jaar. “Vooral de eerste twee maanden is het echt heel druk geweest. Ik heb veel mooie reizen mogen boeken en voorstellen gemaakt. Zonbestemmingen naar Spanje, Griekenland of Turkije, maar ook een rondreis door Amerika, en reizen naar Thailand, Zuid-Afrika en Curaçao. We hebben heel veel nieuwe klanten gekregen, uit Putten, maar ook mensen uit Ermelo en Harderwijk. Ook bestaande klanten hebben nieuwe reizen geboekt.”

Zichtbaarheid

Reislokaal blijft ook buiten het kantoor zichtbaar. Zo zijn ze veel aanwezig op markten. “Ik sta op 30 maart op de Paasmarkt in Ermelo om Reislokaal onder de aandacht te brengen. Ook staan we weer twee dagen op de zomeravondbraderie in Ermelo. Op de Ossenmarkt in oktober en op het Winterfeest in december komen we ook weer terug.”

Puttenaar Chris Mulder, oprichter van Reislokaal, kijkt tevreden terug op de vastgestelde periode van drie maanden.  “Door de pop-up store hebben we met veel mensen kennis kunnen maken en goed aan onze naamsbekendheid kunnen werken. Veel mensen gaven aan wel eens van ons te hebben gehoord, maar nu echt te weten wie we zijn. Dat was super succesvol. We gaan dan ook zeker terugkomen in Putten, op incidentele basis in de winkelstraat. En misschien volgend jaar wel weer met de pop-up store.”

Betrokken bij Putten

Reislokaal is weliswaar weg uit het dorp, maar blijft voor iedereen in de regio, en zeker ook voor de Puttenaren, beschikbaar. “Mensen kunnen in Ermelo op bezoek komen of appen, mailen of bellen. Of wij komen bij klanten op bezoek.”

De Puttense betrokkenheid wordt versterkt doordat Reislokaal sinds kort lid is van de businessclub van SDC Putten en als sponsor betrokken is bij De Meeuwen. “Bij De Meeuwen doen wij dit in de vorm van een cashback op boekingen die leden van De Meeuwen maken bij Reislokaal. Zij krijgen op hun beurt een cadeaubon voor een webwinkel in sportkleding. Ook sponsoren we het jeugdkamp van De Meeuwen.”

 

Reislokaal

Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo
Tel: 033-2475154
info@reislokaal.nl
www.reislokaal.nl

https://www.facebook.com/Reislokaal

https://www.instagram.com/reislokaal/

Els de Vries kijkt met een positief gevoel terug op de afgelopen maanden. “Het is zeker voor herhaling vatbaar.”


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites