Schutte Financieel Advies blijft na overdracht lokaal kantoor

Deel dit artikel

‘Wij kennen de klant en de klant kent ons’

HARDERWIJK – Na 35 jaar een eigen zaak, hebben Jan (63) en Joke Schutte (61) dit jaar hun laatste aandelen van Schutte Financieel Advies overgedragen aan hun opvolgers, Rik Schutte (34) en Marc Lancee (43). Zij hadden allebei al een deel van de aandelen en zijn nu ieder voor de helft eigenaar geworden. “Met de overname is de toekomst als lokaal en persoonlijk betrokken advieskantoor gegarandeerd. Wij weten wie de klant is en de klant weet wie wij zijn.”

Schutte Financieel Advies is van oudsher in Harderwijk geworteld. “Jan en Joke hebben na 35 jaar de zaak helemaal aan ons overgedragen en willen het wat rustiger aan gaan doen. Ze blijven hier wel werken; Joke blijft de boekhouding doen en Jan de hypotheken en pensioenen, maar dan wel met een stapje terug”, legt Marc uit. Hij werkt al 19 jaar bij Schutte Financieel Advies; zijn compagnon Rik 11 jaar. “De dagelijkse leiding lag de laatste jaren al bij ons, maar nu zijn ook de aandelen volledig aan ons overgedragen. We zijn stabiel in de organisatie en in de relatie met onze klanten. Met deze stap laten we goed zien dat we gaan voor de lange termijn, waarbij wij de klant kennen en de klant ons kent. Door de overname blijven we ook voor de toekomst een lokaal kantoor, wat niet open staat voor een overname door een grote partij. Dat is een tendens in de branche die we om ons heen wel zien gebeuren; kantoren worden opgeslokt door grote organisaties en worden callcenters.”

Persoonlijk contact

Het team van Schutte Financieel Advies is kleinschalig, met persoonlijk contact. Je krijgt meteen iemand aan de lijn, geen bandje of keuzemenu. Tea Foppen uit Harderwijk zorgt dat alle verzekeringen administratief goed in het systeem worden gezet. Tea is aan de telefoon het eerste aanspreekpunt, samen met Suzanne Vliek uit Harderwijk. Suzanne werkt hier nu een jaar en heeft 16 jaar ervaring op gebied van particuliere verzekeringen en schadeafhandeling. Jan Willem Scholten uit Ermelo heeft in 2020 het team versterkt en is verzekeringsspecialist op gebied van zakelijke verzekeringen. Ook voor particuliere verzekeringen en schadeafhandeling ben je bij hem aan het goede adres. Rik Schutte en Marc Lancee uit Harderwijk zijn allround adviseurs op gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Team Schutte Financieel Advies. (vlnr): Staand: Rik, Joke, Tea, Suzanne en Jan Willem. Onder: Jan en Marc.

Particulier en zakelijk, onderscheidend in pensioenen

Schutte Financieel Advies is een allround tussenpersoon voor particulieren en bedrijven op gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Met die laatste tak is het kantoor onderscheidend. Marc: “Wij hebben drie gediplomeerde pensioenadviseurs in huis en dat is wel bijzonder, want in de omgeving zijn weinig tussenpersonen en kantoren die ook in pensioenen mogen adviseren. Wij zijn onafhankelijk; we kunnen zelf bepalen met wie we zaken doen. We hebben een breed palet van banken en verzekeraars om uit te kiezen.”

Marc heeft alle vertrouwen in de toekomst. “We hebben een professioneel team met bij elkaar meer dan 125 jaar ervaring in verzekeringen, hypotheken en pensioenen. We willen het kantoor graag op dezelfde manier vanuit Harderwijk met hetzelfde team voortzetten.”

 

Schutte Financieel Advies
Oosteinde 23
3842 DR Harderwijk
Tel: 0341-418868
www.schuttefinancieeladvies.nl


Bron:

https://www.ermelosweekblad.nl/reader/72219#p=7

Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites