Uniecker Wonen Makelaars: zichtbaar anders

Deel dit artikel

ERMELO – In juni 2016 schreven ze zich in bij de Kamer van Koophandel; bijna zeven jaar later beleven Romy Olthof en Cristiaan van ‘t Slot een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van Uniecker Wonen Makelaars. Op 24 maart openden zij hun nieuwe kantoor aan de Putterweg 15. „Een zichtlocatie aan de doorgaande weg in Ermelo, de gevel springt er mooi uit.”

Geen lintje doorknippen door de burgemeester, maar de kinderen van Romy en Cristiaan met een confetti schieter als symbolische openingshandeling. De opening van de nieuwe locatie van Uniecker Wonen Makelaars was vrijdag 24 maart vooral een informeel gezellig feestje. Wel was het een spannende dag voor Romy en Cristiaan die dankbaar waren voor ieders komst.

De kinderen van Romy en Cristiaan hadden een aandeel in de opening.

Vrienden, familie en zakenrelaties waren uitgenodigd om het verbouwde en smaakvol ingerichte pand te komen bekijken. Romy en Cristiaan zijn dan ook trots op het resultaat. Ze huren het pand sinds oktober 2022, halverwege januari 2023 zijn ze verhuisd. In de tussentijd heeft een verbouwing plaatsgevonden. De pandeigenaar heeft vloerverwarming aangelegd, plafonds geïsoleerd en de makelaars hebben de afwerking voor hun rekening genomen. „Onze styliste heeft er een sfeervolle huiselijke ruimte van gemaakt: licht, met een frisse uitstraling. Toegankelijk en open, maar ook met privacy door de room divider, zodat je toch een beetje afgezonderd kunt zitten aan de ronde tafel.”

Cristiaan van ’t Slot en Romy Olthof vierden vrijdag de opening van hun nieuwe kantoor aan Putterweg 15.

Het is een mooie vervolgstap voor de makelaars, die drie jaar geleden ook al de kans kregen om ‘naar voren’ te verhuizen. Destijds was de ruimte veel te groot, maar omdat de verhuurder in het achterste gedeelte woonstudio’s gaat ontwikkelen, is de ruimte van zo’n 65 m2 nu precies passend. “We hebben ruim zes jaar lang leuk en goed zaken gedaan aan de Putterweg 15B, maar zaten daar ook een beetje ‘verstopt’. Het was een prima kantoor van 45m2 om te starten. Nu hebben we een zichtlocatie, komen mensen makkelijker binnen en is de ontvangst professioneler. Je hoeft niemand meer uit te leggen waar je zit. Dat past nog meer bij hoe we zijn: toegankelijk en transparant.”

Cristiaan en Romy (foto’s: Jo Aerts)

Uniecker Wonen Makelaars staat voor een frisse uitstraling met opvallende kleuren paars en rose, flexibiliteit en goede bereikbaarheid. De aanpak heeft de afgelopen jaren resultaat opgeleverd. „We zagen in Ermelo dat er vernieuwing mogelijk was en wilden geen traditioneel kantoor met vaste werktijden en een binnendienst. Bij ons heb je rechtstreeks contact met de makelaar, persoonlijk, informeel en laagdrempelig.”

Cristiaan (44) heeft zijn roots in Ermelo terwijl Romy (41) geboren en getogen Harderwijkse is. Gemiddeld genomen bedient Cristiaan wat meer klanten in Ermelo en is Romy meer actief in Harderwijk. „Als persoon zijn we heel verschillend, maar we voelen elkaar goed aan en in ons werk als makelaar zijn we erg gelijk. We hebben allebei onze eigen connecties en vaak merken we ook wel welk type klant het beste bij één van ons past. Op deze manier kunnen we vanuit één kantoor zowel Ermelo én Harderwijk bedienen.”

Romy en Cristiaan op het openingsfeest van de nieuwe locatie.

Beiden hebben al ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij. Romy en Cristiaan willen met hun werkwijze vooral transparant zijn. „Vanaf het begin werken we bij de verkoop van een woning al met vaste tarieven. Deze bedragen benoemen we inclusief BTW. Dit geeft helderheid en voorkomt dure verrassingen achteraf. Mensen weten van tevoren waar ze aan toe zijn en we merken dat men die openheid en eerlijkheid heel fijn vindt.”

Veel mooie boeketten bij de opening.

Ook (potentiële) kopers ervaren hun werkwijze als prettig. „Van mensen die een bezichtiging hebben gehad horen we regelmatig dat ze het fijn vinden dat we de tijd nemen om uitgebreid informatie te geven. Bij een bezichtiging vinden we het belangrijk dat een potentiële koper zich op zijn gemak voelt en op een goede manier wordt geïnformeerd. Door de korte lijnen binnen ons kantoor zijn we allebei op de hoogte van de woningen die bij ons in de verkoop staan. Hierdoor ontstaat er geen onnodige ruis op de lijn en kunnen we direct schakelen in het belang van onze opdrachtgever.

Omdat we allebei voor de helft eigenaar zijn van dit kantoor, lopen we doorgaans toch nét een stapje harder.”

Uniecker Wonen Makelaars
Putterweg 15
3851 GA Ermelo
0341-217043
www.unieckerwonenmakelaars.nl


Bron:

https://www.ermelosweekblad.nl/lokaal/zakelijk/914483/nieuw-kantoor-uniecker-wonen-makelaars-professionele-ontvangs

Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites