Vloerenwarenhuis en MVH Projecten bundelen krachten

Deel dit artikel

Meer kennis in huis, uitbreiding van het assortiment en goede informatie over het product en de werkzaamheden. Vloerenwarenhuis en MVH Projecten bundelen vanaf 1 oktober de krachten en dit levert veel synergievoordelen op voor de klant.

Vloerenwarenhuis, één van de speciaalzaken van Gijs Hoeve aan de Zuiderbreedte 11 op bedrijventerrein Tonsel in Harderwijk, werkt al enkele jaren samen met Multidiensten Van Hassel, het bedrijf van vloerlegger Jasper van Hassel uit Harderwijk. “Al vanaf de start van Vloerenwarenhuis is er sprake van een goede klik en heeft Jasper de uitvoerende werkzaamheden opgepakt. Als Vloerenwarenhuis deden wij de verkoop en de planning en Jasper legde de vloeren bij de klant” ,vertelt Gijs.

De samenwerking wordt nu verder geïntensiveerd doordat Jasper zich heeft ingekocht en voor 50 procent mede-eigenaar geworden is van Vloerenwarenhuis. Hierdoor wordt hij ook bij het verkoopproces betrokken. Gijs: “Het is niet meer in opdracht van, maar als onderdeel van. Met zijn expertise en ervaring krijgt Vloerenwarenhuis veel meer kennis in huis. Zijn kracht is zijn aanstekelijke enthousiasme. Jasper heeft passie voor vloeren en met zijn vakkennis gaat hij daarin heel ver.”

Jasper (34) uit Harderwijk is al op jonge leeftijd begonnen als vloerenlegger en is vijf jaar geleden zijn eigen onderneming gestart: Multidiensten Van Hassel (MVH). “Doordat ik al langer meedraai heb ik een goede ploeg van stoffeerders achter mij staan. Ik heb de benodigde machines en gereedschappen in een loods en weet wat er op de werkvloer gebeurt. We leveren standaard zeer goede kwaliteit, daar kan ik van op aan. Iedere vloer controleer ik voordat deze gelegd wordt. Het blijft echter handwerk en mocht er een keer wat zijn, dan kan ik altijd zelf naar de klant toe en het oplossen of repareren. Serviceklussen doen wij altijd binnen een week.”

Aanspreekpunt

Zijn vriendin Sina Tode (34) deed bij MVH Projecten vanaf de start al de administratieve werkzaamheden en de planning. Door het klantcontact met Vloerenwarenhuis werd MVH drukker en kreeg Sina er planningstaken bij. Deze gaat ze aan de Zuiderbreedte voortzetten en wordt nu verantwoordelijk voor het bestaande verkoopteam van Vloerenwarenhuis. Sina is voor de klant het eerste aanspreekpunt voor het aankopen van een vloer. Ook begeleidt zij het hele traject en stuurt het proces aan. “Ik bel de klant op, maak de inmeetafspraak, neem alle maten bij de klant thuis op, doe de bestellingen en maak de planning voor de montage van de vloer. Ik maak foto’s en leg voor iedere klant een dossier aan.”

Het verkoopteam van Vloerenwarenhuis gaat hierbij ondersteunen en op zaterdag staat ook Jasper in de winkel. Jasper: “Door mijn kennis en ervaring kan ik specifieke vragen beantwoorden. Als bijvoorbeeld een vloer moet worden uitgebikt, komen daar onvoorziene kosten bij waarover ik de klant kan informeren.”

Styliste

Ook Djoni Granneman maakt deel uit van het verkoopteam. Zij is als styliste van toegevoegde waarde. “Als de plattegrond binnenkomt kan ik meekijken en advies geven over bijvoorbeeld een lichtere vloer of bredere planken. Ik kan kleuradvies geven zodat de vloer mooi past bij een keuken of badkamer.”

(vlnr) Djoni Granneman, Jasper van Hassel, Gijs Hoeve en Sina Tode bundelen de krachten.

Uitbreiding assortiment

Vloerenwarenhuis stond al bekend om pvc-, laminaat- en tegelvloeren, maar door de integratie van MVH Projecten wordt het assortiment verder uitgebreid. Jasper: “De pvc-vloer Ernia van de Duitse leverancier House of Floors is de beste vloer op de markt. Dit heeft de meest matte uitstraling met de beste condities en lijkt daarmee nog meer op echt hout. Ernia wordt in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk al veel verkocht en wij zijn de enige in Harderwijk die deze vloer gaat verkopen. Door de brede kennis van allerlei vloeren gaan we ook marmoleumvloeren leveren en vervaardigen, dit is echt vakwerk. Ook leggen we echte houten vloeren, tapijt en we voeren traprenovaties uit. Dit jaar gaan we ook nog raamdecoratie toevoegen aan het assortiment.”

Met Vloerenwarenhuis, Cre8Kitchen en Badkamerwarenhuis zijn er drie speciaalzaken onder één dak die elkaar versterken. Gijs: “De vloer wordt vaak als eerste aangeschaft, daarna de keuken vanwege de langere levertijd en dan de badkamer. We hebben een prachtige showroom van 1200 m2 met ideale parkeersituatie. Kom naar de winkel voor de speciale openingsactie, de koffie staat klaar!”

Vloerenwarenhuis

Zuiderbreedte 11

3845 MC Harderwijk

Tel: 0341-708090

info@vloerenwarenhuis.nl

www.vloerenwarenhuis.nl


Website door:  Refreshed | Gewoon goede websites